Wagi Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam. Czy ktoś z klubowiczów jezdził juz na tym??? Z tego co słyszałem to mozna spokojnie pojezdzic 2-3 lata i wszystko gra.
Kowi87 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Daj no moze jakiegos linka albo coś :gwizdanie:
Wagi Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 hehe no tak :> http://allegro.pl/item939763139_audi_a4_a6_passat_b5_kpl_zawieszenie_przod_german.html
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 hehe no tak :> http://allegro.pl/item939763139_audi_a4_a6_passat_b5_kpl_zawieszenie_przod_german.html nie znam tej firmy, nie chcę zniechęcać ale tak na logikę jak za 550 zł można mieć coś równie dobrego co kosztuje ok 1500, nie jeździłem na tym i nie zamierzam, może ktoś kto miał styczność z tą firmą się wypowie, Z tego co słyszałem to mozna spokojnie pojezdzic 2-3 lata i wszystko gra. wątpię no chyba, że robisz 5 tyś rocznie, ja robię ok 40-50 więc pewnie raz na kwartał musiałbym wymieniać,
Wagi Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Tak mówił mi mechanik który wymianiał juz pare takich zawiasów....oczywiscie po roku jakas gałka lub łącznik jest do wymiany ale reszta sie spisuje. Biore ten zestaw pod uwage bo jak wiadomo na naszych "drogach" nic nie wytrzyma wiec po co inwestowac jakies chore sumy..... Moze ktos sie wypowie cos wiecej...poczekamy.
Miszka82 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Tak mówił mi mechanik który wymianiał juz pare takich zawiasów....oczywiscie po roku jakas gałka lub łącznik jest do wymiany ale reszta sie spisuje. Biore ten zestaw pod uwage bo jak wiadomo na naszych "drogach" nic nie wytrzyma wiec po co inwestowac jakies chore sumy..... Moze ktos sie wypowie cos wiecej...poczekamy. poczytaj kilka wątków w tym dziale jest naprawdę dużo informacji, na pewno nie jest tak, że się nie opłaca, pisałem już o tym w innym wątku ale napiszę również Tobie: od ostatniej mojej wymiany w zawieszeniu - dwa dolne wahacze- zrobiłem 85 tyś km po polskich drogach, z czego lato na 17-tkach felgach i po drogach śląska, górnego śląska( Wałbrzych a tam jest naprawdę ciężko) i do dziś nic więc chyba warto wydać na dwa ori wahacze niż wymieniać co 20 tyś komplet, dodam, że byłem jeszcze wtedy świeżakiem jeśli chodzi o ceny i za dwa ori wahacze dolne zapłaciłem 600 zł z wymianą, teraz myślę, że taniej się to zrobi, a spokój na długi długi czas.A i na bank nie masz do wymiany całego przedniego zawieszenia bo to nie możliwe. Zadecydujesz sam
Wagi Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Wiem ze nie mam do wymiany całego zawieszenia..... Ale za 500zł moze bym sie skusił i by było
Krzysztof Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Skoro nie masz całej zawiechy do roboty to nie wiem kolego czy nie lepiej wymienić na sztuki te wahacze co masz do roboty ale za to kupić lepsze typu Lemforder czy ewentualnie Febi.
przemek81 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 kolego tylko że za dwa wahacze Lemforder zapłaci 500zł a tak ma komplet
Patrykbor Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 kolego tylko że za dwa wahacze Lemforder zapłaci 500zł a tak ma komplet skąd masz takie ceny
Patrykbor Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 :doh1: Wystarczy trochę forum przejrzeć , a znajdziesz części w lepszych cenach
Wagi Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Jednak sie skusze na ten zawias... Autem mam zamiar pojezdzic jeszcze 2-3 lata wiec mysle ze warto...
Miszka82 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jednak sie skusze na ten zawias... Autem mam zamiar pojezdzic jeszcze 2-3 lata wiec mysle ze warto... jak robisz 5 tyś rocznie to kup może wytrzyma
Rekomendowane odpowiedzi