SOBOL24 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Siemanko wszystkich. poszukuje dobrego specjalisty od audi w okolicach Bielska - Białej. Trzęsie mi przy ruszaniu jak również podczas przyśpieszaniu na wysokim biegu przy małej prędkości podczas dużego obciążenia silnika. Mniej trzęsie jak zimny jak się rozgrzeje to jak się rusza z miejsca to szał!!! Każdy mechanik mówi co innego. Wymieniłem już pompowtryski, poduchy pod silnikiem, sprzęgło, koło zamachowe i nic, nie wiem co mam robić? Ostatni mechanik mówi że to znowu koło zamachowe, ze podczas przeniesienia mocy samochód zaczyna telepotać! Ma moze ktoś dobrego lekarza takiego który zna się na rzeczy i robi dobrą robotę????? Pozdrawiam!!!
Szewczenko7 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 trzeba dobrze sprawdzic , widze ze podstawowe elem. zostaly juz wymienione
Gość Keżor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 może auto było bite i są podłużnice krzywe i sie nic nie da zrobić chociaż nie wiem. ale CTV dobrze radzi podjedź do compotów www.compsport.pl
SOBOL24 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2007 auto jest bezwypadkowe z przebiegiem 164tys km w stanie super nie wiem juz co sie dzieje we wtorek zaprowadzam do serwisu AUDI INTER WELM na diagnozę niech szukają ja już nie mam siły SZOK!!!
pawelbig4 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zapraszam Cię do www.auto-expert.yoyo.pl To jest mój warsztat wiec cenę dam ci dobra ;p I znamy się na Niemieckich technologiach
dssn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zapraszam Cię do www.auto-expert.yoyo.pl To jest mój warsztat wiec cenę dam ci dobra ;p I znamy się na Niemieckich technologiach bez zastanowienia wal do tego kolegi nie wiem czy sa dobzi czy nie ale napweno nie oleja cie bo sobie zepsuje reputacje na forum a wiec bez kombinowania wal smialo... takie moje zdanie
letallec Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dajcie jaki upgrade tego tematu. Furak sprawny? Co bylo?
zarowka79 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Mam dokładnie to samo - wymienione wtryski, koło dwumasowe i dalej dygocze na jałowym przy rozgrzanym silniku. Jak jest cieplej to bardziej podskakuje. Poduszki ponoć są ok.
Rekomendowane odpowiedzi