artim Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam Ostatnio chcialem sprawdzic czy dziala zapalniczka, wcisnalem ja do końca i..., reakcja byla taka ze zgaslo mi podswietlanie popielniczki i zapalniczki oczywiscie zapalniczka nie zadzialala Znalazlem post jak sobie poradzic z tymi podswietleniami ale niestety kiedy probuje go otworzyc mam jakis server error. Prosze o odświeżenie tematu. Pozdrawiam Artur :th:
ryssioo Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 popielniczka jest na zatrzask. po prostu mocniej pociagnij i wyskoczy. po odpieciu kostki przy zapalniczce jest zaroweczka. problem jest w tym ze zarowka jest wlutowana w obudowe i nie barodzo da sie ja sama wymienic. koszt takiej lampki to podobno okolo 15 zl w aso. byc moze ze w twoim przypadku po prostu spadla kostka albo obudowa zaroweczki
Tosik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 popielniczka jest na zatrzask. po prostu mocniej pociagnij i wyskoczy. Jak wysuniesz popielniczkę i wyjmiesz wkład zobaczysz tam takie dwie blaszki które trzeba wcisnąć najlepiej długim płaskim śrubokrętem i dopiero wtedy wyciągać popielniczkę razem z zapalniczką (nic na siłe i łatwe to nie jest ) ale jeśli na raz padło ci podświetlanie i zapalniczka proponuje najpierw sprawdzić bezpiecznik
tdi Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 ooo u mnie nie ma posdswietlanej popielniczki chyba a zapalniczka jest podswietlana;/
Tosik Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 ooo u mnie nie ma posdswietlanej popielniczki chyba a zapalniczka jest podswietlana;/ Popielniczka jest podświetlana z tej samej żarówki co zapalniczka
tdi Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Tylko ja ma zapalniczke w innym miejscu niz popielniczke bo to 99 rok
colter90 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja mam dziwny problem związany z popielniczką Mianowicie zamontowałem tą żaróweczkę która ją podświetla lecz gdy wyłączam światła i gaszę silnik, a nawet jak zamknę autko na centralny to zapalniczka nadal świeci... Pomóżcie!!!
domjenick Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wymiana_zarowki_podswietlenie_popielniczki-t68345.0.html;topicseen moze komus sie przyda
kozak_patryk Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 koledzy mam wersje 97 rok i podświetlenie mi nie świeci skąd tą żaróweczke a może ktoś na forum sprzedaje lub może załatwić z aso
czorny_07 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 koledzy mam wersje 97 rok i podświetlenie mi nie świeci skąd tą żaróweczke a może ktoś na forum sprzedaje lub może załatwić z aso żaróweczka w aso bodajże 19zł, ja kupiłem w kim świebodzin, napisz do nich maila, to Ci wyślą KIM - Dealer Volkswagen
Mauros88 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 aj tam troche lutowania i tez da sie wymienic sama zaroweczke
Rekomendowane odpowiedzi