dread535 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Niedawno kupiłem a4 i chciałem przetestować wóz. przy pierwszej próbie jechałem 160kmh ale nie cisnąłem więcej bo przedemna jechał peugeot i mnie ograniczał. przy następnej próbie dobiłem do 160kmh przy około 4000obr/min na 5 biegu i nagle poczułem w kabinie dziwny zapach jakby coś się przyjarało. zwolniłem i już nie śmierdziało. dodam ze biegi 1,2,3,4 ciągnąłem tak do 6000obr i nic nie śmierdziało. zatrzymałem się i próbowałem przyspieszenie 1 bieg i 2 bieg do odcięcia i moc była ok. następnego dnia odczułem, że auto nie ma swojej mocy na żadnym biegu. nadal coś tam ciągnie ale powinno go stać na więcej. co to może być?
syczylyjczyk Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Jaki rodzaj tego zapachu,olej ,słodki,czy kabli określ to bliżej
dread535 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 no właśnie ciężko mi powiedzieć, bo czułem ten smród dosłownie przez sekundę a później nic. pierwszym razem jak jechałem 160 tego nie było, ale za 2 już coś poczułem. tak jakby coś się przysmażyło. kilimy nie mam, a komora od wentylacji pod maska jest oddzielona od silnika wiec nie wiem jak ten smród się dostał do środka. jutro chyba spróbuje polecieć jeszcze raz te 160 albo więcej i zobaczę czy znowu coś się stanie. może ten samochód jeszcze nigdy nie jechał z taka prędkością
Rekomendowane odpowiedzi