joker-lukasz Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie i nie miałeś żadnych problemów z niebieskimi albo na przeglądzie?wypytuje tak Ciebie bo są do kupienia lampy usa ale boję się tych wszystkich problemów z nimi związanymi.. a w 3mieście dość często mnie policja zatrzymuje i nie chce mieć z nimi przygód
Krycha Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Przeglądu nie przejdziesz i pies jak nie jest debilem też może Ci narobić koło nosa, ale ja kilka kontroli miałem i nigdy nic, bo skupiają sie na tylnej tablicy .
joker-lukasz Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kufa.. pewnie będzie trzeba dalej polować ale na lampy EU a USA jednak odpuścić a nie czepiają Ci się do wymiarów tylnej tablicy? czy takie są dopuszczalne?
Krycha Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 bo skupiają sie na tylnej tablicy
joker-lukasz Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 a dowód Ci nie poleciał ani razu? powiedz mi jeszcze jaka jest kwestia ksenonów i sprysków? sprawdzają załóżmy czy spryski działają? czy jak widzą że są zaślepki od sprysków na zderzaku to odpuszczają temat?
Krycha Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Jeszcze nie, zawsze co wymyślam Nie wiem, bo ja nie mam xenonów. Także tu Ci nie pomogę, musisz pytać kolegów co mają niebieskie światełka z przodu Podobno mogą Cię poprosić o prezentacje działania sprysków, ale to tylko tak słyszałem.
moskal Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 powiedz mi jeszcze jaka jest kwestia ksenonów i sprysków? sprawdzają załóżmy czy spryski działają? czy jak widzą że są zaślepki od sprysków na zderzaku to odpuszczają temat? :polew: :polew: :polew: a ty myslisz ze oni maja na całą Polske "prikaz" zeby sprawdzać spryski itp ??? To ze nie sprawdził konkretny patrol w Świetokrzyskim nie znaczy ze tobie w Pomorskim sprawdza , i odwrotnie, zalezy od konkretnego policjanta :kox: załóz normalne xenony 4300K to nikt sie nie bedzie czepiał
joker-lukasz Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 powiedz mi jeszcze jaka jest kwestia ksenonów i sprysków? sprawdzają załóżmy czy spryski działają? czy jak widzą że są zaślepki od sprysków na zderzaku to odpuszczają temat? :polew: :polew: :polew: a ty myslisz ze oni maja na całą Polske "prikaz" zeby sprawdzać spryski itp ??? To ze nie sprawdził konkretny patrol w Świetokrzyskim nie znaczy ze tobie w Pomorskim sprawdza , i odwrotnie, zalezy od konkretnego policjanta :kox: załóz normalne xenony 4300K to nikt sie nie bedzie czepiał no dobra dzięki za radę już na jesień/zimę chcę założyć polifty i do nich ksenon tylko właśnie nie widziałem co z tymi spryskami kombinować bo raczej już tyle kasy nie styknie żeby je rezać z resztą pogoda i tak kiepska i nie mam warunków, może doradzicie też czy rezać od razu bixenon w tych poliftach? jak wiadomo to dodatkowe koszta.. ale nie wiem czy dobrze mi się zdaje że bixenon dopiero zasadniczą rolę odgrywa na długich tak? czyli w jeździe poza miastem.. i jak większość km robię na mieście to i tak mi aż tak na razie się nie przyda?
Krycha Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Olej to, załóż polifty i 4300k i będziesz zadowolony
joker-lukasz Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Olej to, załóż polifty i 4300k i będziesz zadowolony dzięki za parę dobrych rad już nie zaśmiecam Twojego wątku PS. Krycha zajeb**iście wyrazane autko może ze swoim tez kiedyś dojdę do tego stopnia pozdro
plastuch Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja mam 4300K wcześniej miałem 5000k i nigdy żadnych problemów nie mam sprysków i auto pozomu też nie [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:39_________________________________________________po za tym 4300k ma białe światło więc musisz mieć pecha żeby się pieski za Ciebie zabrały
slepy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 ja mam 4300K wcześniej miałem 5000k i nigdy żadnych problemów nie mam sprysków i auto pozomu też nie tylko nie bijcie , ja jeździłem na 6000K, w zwykłej lampie, i nie było problemów z władzą , no a teraz mam soczewkę, i jeżdżę na zwykłych żarówkach
Krycha Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Czarne, EU, podświetlane, igiełki Ide składać dalej padaczke.
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Czarne, EU, podświetlane, igiełki Ide składać dalej padaczke.
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wy to macie to w serii włąśnie , za ile wyrwałeś?
Krycha Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Bez rewelacji, 150zł z wysyłką za pobraniem, bo zależało mi na czasie póki mam deskę zdjętą. Pociągnąłem se ori wiązkę z paska b5 od podświetlanych kratek, a tak to musiałbym rzeźbić jakieś cuda.
slepy Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Bez rewelacji, 150zł z wysyłką za pobraniem, bo zależało mi na czasie póki mam deskę zdjętą. Pociągnąłem se ori wiązkę z paska b5 od podświetlanych kratek, a tak to musiałbym rzeźbić jakieś cuda. no ale jakbyś podciągnął wiązkę, to potem masz tylko wyciągnąć kratki i wsadzić podświetlane i podłączyć wtyczki , ale cena i tak nie zła, jak za europejczyki z pobraniem , tak chodzą, wszystko co tańsze to mega okazja, zdarzająca się raz na długi czas :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 W sumie racja, ale tak szczerze mówiąc pierwszy raz w życiu kratki wyjmowałem z półki. No nic liczmy te 130zł za kratki to nie jest źle, a szukać okazji nie zawsze się chce
Rekomendowane odpowiedzi