Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Takie se A4 do latania po wsi i lansu pod remizą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie :)

Opublikowano

Nie :)

i nie miałeś żadnych problemów z niebieskimi albo na przeglądzie?

wypytuje tak Ciebie bo są do kupienia lampy usa ale boję się tych wszystkich problemów z nimi związanymi.. a w 3mieście dość często mnie policja zatrzymuje i nie chce mieć z nimi przygód :(

Opublikowano

Przeglądu nie przejdziesz i pies jak nie jest debilem też może Ci narobić koło nosa, ale ja kilka kontroli miałem i nigdy nic, bo skupiają sie na tylnej tablicy :decayed: .

Opublikowano

kufa.. :confused4: pewnie będzie trzeba dalej polować ale na lampy EU a USA jednak odpuścić :thumbdown:

a nie czepiają Ci się do wymiarów tylnej tablicy? czy takie są dopuszczalne? :mysli:

Opublikowano

bo skupiają sie na tylnej tablicy

:)
Opublikowano

:naughty:

a dowód Ci nie poleciał ani razu? :kox:

powiedz mi jeszcze jaka jest kwestia ksenonów i sprysków? sprawdzają załóżmy czy spryski działają? czy jak widzą że są zaślepki od sprysków na zderzaku to odpuszczają temat?

Opublikowano

Jeszcze nie, zawsze co wymyślam :)

Nie wiem, bo ja nie mam xenonów. Także tu Ci nie pomogę, musisz pytać kolegów co mają niebieskie światełka z przodu :) Podobno mogą Cię poprosić o prezentacje działania sprysków, ale to tylko tak słyszałem.

Opublikowano

powiedz mi jeszcze jaka jest kwestia ksenonów i sprysków? sprawdzają załóżmy czy spryski działają? czy jak widzą że są zaślepki od sprysków na zderzaku to odpuszczają temat?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a ty myslisz ze oni maja na całą Polske "prikaz" zeby sprawdzać spryski itp ??? To ze nie sprawdził konkretny patrol w Świetokrzyskim nie znaczy ze tobie w Pomorskim sprawdza , i odwrotnie, zalezy od konkretnego policjanta :kox: :kox: :kox:

załóz normalne xenony 4300K to nikt sie nie bedzie czepiał

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a ty myslisz ze oni maja na całą Polske "prikaz" zeby sprawdzać spryski itp ??? To ze nie sprawdził konkretny patrol w Świetokrzyskim nie znaczy ze tobie w Pomorskim sprawdza , i odwrotnie, zalezy od konkretnego policjanta :kox: :kox: :kox:

załóz normalne xenony 4300K to nikt sie nie bedzie czepiał

no dobra dzięki za radę :decayed:

już na jesień/zimę chcę założyć polifty i do nich ksenon tylko właśnie nie widziałem co z tymi spryskami kombinować bo raczej już tyle kasy nie styknie żeby je rezać z resztą pogoda i tak kiepska i nie mam warunków,

może doradzicie też czy rezać od razu bixenon w tych poliftach? jak wiadomo to dodatkowe koszta.. ale nie wiem czy dobrze mi się zdaje że bixenon dopiero zasadniczą rolę odgrywa na długich tak? czyli w jeździe poza miastem.. i jak większość km robię na mieście to i tak mi aż tak na razie się nie przyda? :mysli:

Opublikowano

Olej to, załóż polifty i 4300k i będziesz zadowolony :)

Opublikowano

Olej to, załóż polifty i 4300k i będziesz zadowolony :)

dzięki za parę dobrych rad :good:

już nie zaśmiecam Twojego wątku ;)

PS. Krycha zajeb**iście wyrazane autko :) może ze swoim tez kiedyś dojdę do tego stopnia

pozdro :hi:

Opublikowano

ja mam 4300K wcześniej miałem 5000k i nigdy żadnych problemów nie mam sprysków i auto pozomu też nie :naughty:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 20:39_________________________________________________po za tym 4300k ma białe światło więc musisz mieć pecha żeby się pieski za Ciebie zabrały

Opublikowano

ja mam 4300K wcześniej miałem 5000k i nigdy żadnych problemów nie mam sprysków i auto pozomu też nie :naughty:

tylko nie bijcie :embarrassed:, ja jeździłem na 6000K, w zwykłej lampie, i nie było problemów z władzą :hi:, no a teraz mam soczewkę, i jeżdżę na zwykłych żarówkach :bag:

Opublikowano

Czarne, EU, podświetlane, igiełki :)

Ide składać dalej padaczke.

P1140632.jpg

Opublikowano

Czarne, EU, podświetlane, igiełki :)

Ide składać dalej padaczke.

P1140632.jpg

:kox:

Opublikowano

Wy to macie to w serii :thumbdown::decayed:

Opublikowano

Wy to macie to w serii :thumbdown::decayed:

włąśnie :disgust:, za ile wyrwałeś?

Opublikowano

Bez rewelacji, 150zł z wysyłką za pobraniem, bo zależało mi na czasie póki mam deskę zdjętą. Pociągnąłem se ori wiązkę z paska b5 od podświetlanych kratek, a tak to musiałbym rzeźbić jakieś cuda.

Opublikowano

Bez rewelacji, 150zł z wysyłką za pobraniem, bo zależało mi na czasie póki mam deskę zdjętą. Pociągnąłem se ori wiązkę z paska b5 od podświetlanych kratek, a tak to musiałbym rzeźbić jakieś cuda.

no ale jakbyś podciągnął wiązkę, to potem masz tylko wyciągnąć kratki i wsadzić podświetlane i podłączyć wtyczki :good:, ale cena i tak nie zła, jak za europejczyki z pobraniem :good:, tak chodzą, wszystko co tańsze to mega okazja, zdarzająca się raz na długi czas :gwizdanie:

Opublikowano

W sumie racja, ale tak szczerze mówiąc pierwszy raz w życiu kratki wyjmowałem z półki. No nic liczmy te 130zł za kratki to nie jest źle, a szukać okazji nie zawsze się chce :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...