Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze Michal, a zrobiles moze ta fotke tak aby zlapac cale kola :?:
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze Michal, a zrobiles moze ta fotke tak aby zlapac cale kola :?: nie nie, mam tylko jedną wersję
Gobi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Już dawniej przyglądałem się postępom ,ale teraz coś napiszę ... ze smakiem zrobiona,super silnik i napęd. Kolor wspominam auto wyglada mlodziej w tym odcieniu. a co z lusterkami ?
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Znaczy co z lusterkami? Będą malowane, tylko muszę dorwać prawe duże. Jakoś mi się z tym nie mogę zebrać. Wogóle coraz bardziej myślę czy nie malować całego auta i wrzucić blachy z 99-01. Tylko nie wiem czy jest sens...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Po 50zł już się znajdzie, ale tak jak pisałem jakoś nie mogę się do tego zabrać.
Gobi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Co do lusterek,tak- o malowanie mi chodziło. A zmieniać blachy chyba nie ma sensu... lepiej już kupić tego popolifta,a to sprzedać. A co z kolorem nie tak ? znudził się ?
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Za całokształt i włożoną pracę w nienajnowszy samochód I wygląda świetnie. Dla mnie leciutko za nisko ale reszta same plusy.
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Za całokształt i włożoną pracę w nienajnowszy samochód I wygląda świetnie. Dla mnie leciutko za nisko ale reszta same plusy. jedziesz w tym roku do ryk?? Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też.
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Krycha ten zderzak od esy powinieneś wyrzucić i dać poliftowy ze spryskami i było by MEGA
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można
slepy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można też o tym myślałem, ale koszty nie małe, Markus miał karosierię, z maską drzwiami i błotnikami za 1000zł do opchnięcia, także nie tragicznie
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 jedziesz w tym roku do ryk?? Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. ot toto
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można klameczki od polifta miodzio Krycha wszystko w swoim czasie powoli
Wujek141 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Po prostu bosko za***iście zrobiona ahh :good: Gratuluję pomysłu i zaangażowania w prace Ładniejszej jeszcze chyba nie widziałem :oklaski:
plastuch Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Pewnie że jade z wami!!! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=116&t=380314&sid=e0cd6438fc7ced1d8c6c65becbcff70b
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Pewnie że jade z wami!!! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=116&t=380314&sid=e0cd6438fc7ced1d8c6c65becbcff70b W tym roku ja też będę
Rekomendowane odpowiedzi