Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze Michal, a zrobiles moze ta fotke tak aby zlapac cale kola :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Krystian, nie zdążyłem zapytać... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko, bo użyłem Twojej fotki do bannera na górze Michal, a zrobiles moze ta fotke tak aby zlapac cale kola :?: nie nie, mam tylko jedną wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Już dawniej przyglądałem się postępom ,ale teraz coś napiszę ... ze smakiem zrobiona,super silnik i napęd. Kolor wspominam auto wyglada mlodziej w tym odcieniu. a co z lusterkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Znaczy co z lusterkami? Będą malowane, tylko muszę dorwać prawe duże. Jakoś mi się z tym nie mogę zebrać. Wogóle coraz bardziej myślę czy nie malować całego auta i wrzucić blachy z 99-01. Tylko nie wiem czy jest sens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Po 50zł już się znajdzie, ale tak jak pisałem jakoś nie mogę się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Co do lusterek,tak- o malowanie mi chodziło. A zmieniać blachy chyba nie ma sensu... lepiej już kupić tego popolifta,a to sprzedać. A co z kolorem nie tak ? znudził się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Raczej zniszczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Za całokształt i włożoną pracę w nienajnowszy samochód I wygląda świetnie. Dla mnie leciutko za nisko ale reszta same plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 jedziesz w tym roku do ryk?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Za całokształt i włożoną pracę w nienajnowszy samochód I wygląda świetnie. Dla mnie leciutko za nisko ale reszta same plusy. jedziesz w tym roku do ryk?? Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Krycha ten zderzak od esy powinieneś wyrzucić i dać poliftowy ze spryskami i było by MEGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można też o tym myślałem, ale koszty nie małe, Markus miał karosierię, z maską drzwiami i błotnikami za 1000zł do opchnięcia, także nie tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 jedziesz w tym roku do ryk?? Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. ot toto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Miałem taki plan, ale za polifta ze spryskami za dużo trza dać, a za tego za mało bym dostał. Także cały misterny plan runął fpiz*u. Chciałem ogólnie całe body z polifta ( albo wspawać same klamki, bo to mnie najbardziej kusi ), ale chcieć to se można klameczki od polifta miodzio Krycha wszystko w swoim czasie powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek141 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Po prostu bosko za***iście zrobiona ahh :good: Gratuluję pomysłu i zaangażowania w prace Ładniejszej jeszcze chyba nie widziałem :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Pewnie że jade z wami!!! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=116&t=380314&sid=e0cd6438fc7ced1d8c6c65becbcff70b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak będzie zdrowie i pieniądz to czemu nie. Mam nadzieje, że ty też. Pewnie że jade z wami!!! http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=116&t=380314&sid=e0cd6438fc7ced1d8c6c65becbcff70b W tym roku ja też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi