sokram Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Czesc, Prosze o opinie o moim silniku AVG 1,9TDI 110KM. Przebieg 224000 km. Dziekuje za wszelkie odpowiedzi :> Sokram
zbyszek7791 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 przepływka się kończy , filtr czysty?
Sztomel Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 wyczyść tylko przepływkę spryskując ją kilka razy specjalnym sprejem do czyszczenia przepływek i zrób ponownie logi grup 003 i 008 ale deptaj gaz całkiem w podłogę po po logu 010 widać, że trochę oszczędzasz.
sokram Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Czesc, Zakladam ze filtr jest czysty bo wkladalem przed zima, malo jezdze i kupilem Knechta. Wiec powinno byc OK. Wczesniej przed wymiana tez mialem objawy ze auto nie bylo tak dynamiczne w wyzszych obrotach. Od dolu idzie dobrze. Jaki plyn kupic do czyszczenia przeplywki? Sokram
antonio Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jaki plyn kupic do czyszczenia przeplywki? Liqui Moly chyba ma w ofercie
sokram Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Czesc, A turbo mam wg Was sprawne? Sokram
przemik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Kolejna osoba ktora chce poznac stan motoru, a robi polowe diagnostyki...
sokram Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Spokojnie...reszta logów rowniez pojawi sie na forum :-) Padl mi laptop w czasie logów i podalem te z proby dynamicznej, bo one wg mnie pozwalaja okreslic najlepiej, co boli silnik w czasie jazdy... Sokram
Rekomendowane odpowiedzi