AKWAMARYN_ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 mam maly problem bo zalalem niewlasciwy plyn dot3 zamist dot4 i moje pytanie brzmi czy moge na nim jezdzic bez obaw?
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wymień natychmiast !!!!!!! DOT3 ma inne właściwości od DOT4 może rozszczelnic Ci układ
AKWAMARYN_ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hahaha na glupote nie ma mocnych dzieki
szogun0 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wymień natychmiast !!!!!!! DOT3 ma inne właściwości od DOT4 może rozszczelnic Ci układ Co za pierdoły piszesz? Dot3 i dot4 są mieszalne. Posiadają inne temp. wrzenia i wrzenia płynu uwodnionego. Link do waszych ukochanych produktów, na potwierdzenie. Nie jest mieszalny z płynem DOT5 (coś zupełnie innego niż DOT5.1). Pomyliłeś chyba z DA-1 i R3.
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie ma co mieszac tego szajsu, choć jak słusznie zauważył Kolega Szogun0 mozna to robić ale ja nie robiłbym tego z prostej przyczyny: do naszych aut ma trafic płyn Dot4 lub 5.1 ponieważ uszczelnienia w zaciskach, pompie i ABS-ie mogą nie byc przystosowane to eksploatacji tego płynu dlatego tez proponuje natychmiastowa wymianę
Rekomendowane odpowiedzi