Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Oczekujac Roberta Tockiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poniewaz temat Roberta zostal zamnkniety, a ja juz kilka osob czekajacych na pieniadze od sz. Roberta poznalem osobiscie, dlatego postanowilem zalozyc temat w ktorym bedzie sie cos mozna bylo dowiedziec.

Ja wplacilem Robertowi 1000zl w polowuie grudnia ubieglego roku i niestety kontakt sie urwal, prosze wypisywac tutaj swoje przypadki, oraz spostrzezenia co do tego w jaki sposob mozemy odzyskac stracone pieniadze ew. czesci za ktore zaplicilismy... dodam ze sprawa nie jest blacha, bo chodzi tu o tysiace zlotych, a Robert ma telefon komorkowy aktywny caly czas, jedynie nie odbiera, ja po prostu nie wierze ze nie jest w stanie naprostowac sprawy i zwrocic pieniedzy... Piszcie rownierz na priv, jesli jest ktos kto juz zglosil sprawe na policje prosze o informacje, napewno mozemy nadac sprawom szybszy tok wydazen, dlatego rubmy cos w tym kierunku. Pozdrawiam. :hi:

Opublikowano

eh... a zastanawiałem się... i wybrałem TOM77...

myślę że gdyby był wałek to ceny miałby bardziej kuszące... a były w normie a nawet droższe...

Opublikowano

czyli nastepnym razem sie trzeba mocno zastanowic hehe napewno sie zastosuje...

co do walka, to ja poprostu niewiem co mam myslec, 4 miesiace minely, zaraz bedzie pol roku, rok - napoczatku wierzylem w Roberta, ze wrocil odda, albo towar nagle przyjdzie ... i najgorsze jest to ze zero kontaktu! moze nie planowal walka ale jednak :wallbash:

Opublikowano

Kto jest wogole?

Opublikowano

Ja Lm kupuje w IC taniej mam niz u niego.

Opublikowano

Nie chodzi czy taniej czy drożej w tym momencie.

Akurat pewne rzeczy miał tanio.

Ja akurat kupowałem tarcze i klocki i zaproponował mi bardzo dobrą cenę za ATE.

Towar był dostarczony z poślizgiem, też troche czekałem bo chyba 2 lub 3 tygodnie i w tym czasie nie miałem z nim wogóle kontaktu, ale jak wrócił na forum wynagrodził mi to jednym gratisem (markowy kosmetyk samochodowy).

Widocznie już wtedy zaczynały mu sie problemy, o których teraz możemy gdybać bo nie znamy sprawy.

Wcześniej była coś mowa o jego córce która jest w szpitalu i kontakt z Robertem sie urwał.

Dalej sprawy nie znam, więc może ktoś inny sie wypowie.

Tak czy inaczej wiele osób jest zawiedzona jego zachowaniem. Nie jest to profesjonalne. Rozumiem że rodzina jest ważniejsza ale nawet do dniu czy dwóch należy znaleść czas na pracę i trzeba sie wywiązać ze swoich zobowiązań.

Opublikowano

Gość napisał sporo na forum dziwne to wszystko ... :mysli:

Opublikowano

sorki ale rozmawiałem kiedyś z nim (w całkiem innym temacie-też miał mi cos załatwić i ciesze się ze nie doszło do finalizacji naszych rozmów i esów) i mam co do kolego rtocki mieszane odczucia...to tylko moja prywatna opinia więcej sie nie mieszam

ale miejmy nadzieję że z jego rodzinką jest jak najlepiej :good:

Opublikowano

temat rtockiego został zamknięty do czasu wyjaśnienia sprawy i/lub pojawieniu sie jego na forum,niestety,ani jedno,ani drugie nie doszło do skutku-sam osobiście dzwoniłem do niego na dwa numery tel. w różnych porach-niestety-nie odebrał jednego,choć sygnał jest,a drugi wyłączony,lub nieaktywny,ale nasuwa mi się pytanie-skoro jest winien niemałe pieniądze,czemu jeszcze nikt do niego nie podjechał i nie zapytał osobiście,co jest powodem takiego stanu?Z jego profilu wynika,że był 1 lutego na Forum,wiec musi wiedzieć,ze sytuacja wygląda,jak wygląda-

http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/rtocki-u4995.html

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

widze z rtocki byl aktywny na forum 10 kwietnia, czemu sie nie odezwie i nie napisze cos... ja juz z dystansem podchodze do tych pieniedzy, ale moze ktos cos wie, ze cos sie ruszylo. Mam nadzieje ze przez tak dlugi pobyt na forum robert nie zaprzyjaznil sie z moderatorami bo pozamykali jego tematy w dziwny sposob... a powinniscie ostrzegac przed tego typu zlodziejami,napisac grubo w jego temacie ze to oszust. mi sie wydaje ze on dziala pod innym nickiem :( niestety... i za jakis czas znowu bedzie powtorka.

Opublikowano

Mam nadzieje ze przez tak dlugi pobyt na forum robert nie zaprzyjaznil sie z moderatorami bo pozamykali jego tematy w dziwny sposob...

Nie przesadzaj może :kwasny:

A skąd ten rtocki wogóle jest.Ma ktoś jego adres zamieszkania ?? Może po prostu pojechać do niego osobiście jak ktoś mieszka w pobliżu

Opublikowano

Mam nadzieje ze przez tak dlugi pobyt na forum robert nie zaprzyjaznil sie z moderatorami bo pozamykali jego tematy w dziwny sposob...

Rtocki jest z Rzeszowa-oczywiście Rzeszów jest w USA i nikt z zainteresowanych nie może tam podjechać,bo i po co-przecież można obwinić kogoś z Forum-Moderatorów i Zarząd za to,że "tuszują" wyczyny Rtockiego-kolego estrone98 rtocki jest winien Tobie jakieś pieniądze?-czemu nie podjedziesz do niego-ja z UK dzwoniłem w tej sprawie,a nawet nie mam w tym żadnego interesu,a Ty jeszcze insynuujesz jakies manipulacje? Jak jesteś poszkodowany w tej sprawie,czujesz się oszukany-to w Polsce są odpowiednie Organy Ścigania za oszustwa i wyłudzenia-nie obwiniaj Nas tu za to,że ktoś wziął pieniądze i nie wysłał towaru

Opublikowano

Kolego etrone98w miejsce pobytu masz wpisane Rzeszów.Z tego co widzę , to rtocki też jest z Rzeszowa :gwizdanie: Masz jego adres zamieszkania ??

Opublikowano

W swieta urwala mi sie poloska, akurat bylem u rodzinki na podkarpaciu i pierwsze co to telefon do niego o godz 22.30 bo nikogo innego z czesciami blizej nie bylo. ok 24.00 wiedzialem kto najblizej ma uzywana poloske oraz nowy przegub. To byly swieta wielkanocne !!!. Wszystko zamkniete. On przegubu nie mial u siebie ale zadzwonil do jakiegos znajomego i przegub byl w razie czego. Nigdy wczesnie nie rozbieralem poloski i nawet nie wiem ile telefonow do nigo wykonalem a ile on do mnie i przy nastepnej okazji musze mu jakies 0.7 podrzucic bo bardzo mi pomogl. Wideokonferencja to pikus :decayed:

Nie wiem dlaczego nie chce tutaj wyjasnic calej sytuacji. Osobiscie wiem co sie dzieje bo dlugo rozmawialismy ale nie mi tutaj wyjasniac. Ma chlop troche problemow. To moge powiedziec i nie jest to wszystko takie piekne jak sie wydaje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś już coś wie o nim?

W grudniu wpłaciłem mu niecałe 600zł na popychacze i do dziś nic :confused4:

Teraz nie wiem czy poważnie ma problemy rodzinne, czy go podawać na pały...Niech go sami szukają. Nie wierze, ze nikt z Rzeszowa nie moze go znalezc...

Chlopaki z Rzeszowa, pomozcie cos ustalic!

Opublikowano

Problemy problemami, ale wypada poinformować zainteresowanych co się dzieje - chyb, że Rtocki siedzi w pace, to co innego :gwizdanie: Ogólnie bardzo niemiła sytuacja, ale sami moderatorzy to niestety nie organy ścigania...są od tego odpowiednie instytucje.

Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony na tyle, żeby tę sprawę zgłaszać odpowiednim służbom, to oczywiście można - ja osobiście pokusi bym się o wizytę osobistą, albo poprosił o pomoc ludzi z Rzeszowa (bo troszkę ich jest).

Był już osobnik na forum, który tłumaczył się problemami rodzinnymi, pogrzebami, itp. :wink4:, ale przynajmniej próbował mieć jakiś kontakt :gwizdanie:

Opublikowano

A z drugiej strony uważam że nawet największy problem pozwolił by wejść chociaż na chwile na forum i dać info w jakimkolwiek wątku i napisać o co biega. Chyba że tak jak wyżej napisał KOval81 kolega rtocki siedzi ale nawet tam mają czasem neta :)

Opublikowano

uwazam jak KOval81 rozne rzeczy Nas w zyciu spotykaja ,ale ludzi nalezy szanowac tym bardziej ze byl/jest czlonkiem tego forum niekrotko (3lata). Jak dla mnie na takie zagrywki nie ma wytlumaczenia za bardzo. No chyba ze chlopu sie naprawde swiat na glowe zawalil ale czy tak trudno napisac cos ? odebrac telefon i powiedziec kurde Panowie jsetem w d*pie dajcie mi pol roku sprawe wyjasnie . Mysle ze pare osob by to zrozumialo pod warunkiem ze bylbym kontakt z tym Panem.

Opublikowano

Rtocki Na spoty nie przyjezdza od zimy i nie wiem co sie z nim dzieje :confused4:

czasem widuje go na ulicach Rzeszowa , nawet na spocie VAG Podkarpacie byl

tyle tylko wiem :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...