Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Gdzie wrzucić gruszkę...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co niby miałoby się stać? Kurtyny są w górnej części dachu, a czujników na pewno nie ma w słupkach.

Opublikowano

mam 10 poduszek (o ile są) tzn 2 przód 2 w fotelach i w każdym słupku też czyli to jest jako kurtyna chyba ale są znaczki airbag na słupkach więc się wacham czy niczego tam nie uszkodzę :gwizdanie:

Opublikowano

Poduszek po pierwsze jest 6 bo kurtyny się liczy jako jedna na stronę czyli 2+2+2=6. Po drugie samym zdjęciem plastikowej osłony słupka raczej trudno coś uszkodzić, więc albo olać temat jak boisz się ruszać albo do dzieła :chytry:

Opublikowano

Poduszek po pierwsze jest 6 bo kurtyny się liczy jako jedna na stronę czyli 2+2+2=6. Po drugie samym zdjęciem plastikowej osłony słupka raczej trudno coś uszkodzić, więc albo olać temat jak boisz się ruszać albo do dzieła :chytry:

Chyba nie masz kolego racji, ja mam passata i tez mam tak jak kolega opisał. Czyli 2 kurtyny w fotelach chroniące dolną część ciała i 2 w słupkach (na słupku jest napisane AIRBAG), ale ta kurtyna wychodzi ze słupka na dach (taka litera L), nie jestem pewien na 100 %. Trzeba sprawdzić w ETCE, ale ja bym nie próbował tam nic dziurawić.

Opublikowano

Dzięki Miły więc nie będę w słupku nic wkręcał pomyśle o innym miejscu a puki co grucha leży w drzwiach a koło kierownicy to za bardzo kabel wisi więc nie wiem gdzie by ją zamontować :mysli:

Opublikowano

U mnie wygląda to tak:

mh9ns.jpg

8wi3nr.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja CB mam pod kierownica na tej polce na gazety chyba heheh a grucha lezy przy popielniczce :decayed:

Opublikowano

Ja podobnie, Uniden 510 zmiescil sie tam gdzie jest miejsce chyba na ksiazke serwisowa, wchodzi idealnie i nie trzeba mocowac. A grucha w tym schowku po lewej.

Opublikowano

u mnie tak samo, uniden 520 w półce po lewej, a grucha w drzwiach, tylko trzeba uważać przy zamykaniu drzwi :decayed:

Opublikowano

Ja mam przewieszoną przez kierownicę.

Ale jutro zrobię tak jak ma chudineze, fajny patent i bez śladów.

Opublikowano

Kolego chudineze a jak mam kurtynę boczną w słupkach to przy wkręcaniu wkrętów nie będzie zonka?? :kox:

Ja się nie spotkałem z kurtynami w B5 :mysli: więc nie wiem ale pewnie nie będzie to dobre.

jak się nie spotkałeś jak widziałeś u mnie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego chudineze a jak mam kurtynę boczną w słupkach to przy wkręcaniu wkrętów nie będzie zonka?? :kox:

Ja się nie spotkałem z kurtynami w B5 :mysli: więc nie wiem ale pewnie nie będzie to dobre.

jak się nie spotkałeś jak widziałeś u mnie

Hehe, no i się wydało :P

Opublikowano

chłopaki gruchę wsadziłem jak na fotkach stronce wcześniej przy nawiewie z tym że tą blaszkę na której się wiesza gruchę wygiąłem i jest jak by wyżej od góry nakładana żadnego wiercenia ani dziurawienia wcisnąłem blaszkę miedzy nawiew a jej tunel w szczelinę w każdej chwili mogę to wyjąc i nie bedzię śladu zrobię fotkę wrzucę na forum :gwizdanie: