Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Work in progress...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje zdanie jest takie ze ABT :sick3:

Opublikowano

a mnie sie podoba na B6, B7, B8 :good: :good: :good:

tylko kolega powinien jeszcze inne elementy dolozyc... :wink4:

http://www.streetbeatcustoms.com/Custom/Body-Kit/Body-Kit-ABT-style/536359/

z czasem bedzie pelne ABT ? czy tak pozostanie ?

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:01_________________________________________________tutaj jest dosc tanio tylek ABT :tongue4:

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Audi-A4-B6-8E-Saloon-ABT-Rear-bumper-spoiler-skirt-/190474499175?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c592a3467

na ebay.pl pewnie tez wysle ( musisz zapytac ) na razie cena z przesylka !!! to jakies 450zl :gwizdanie: przy wysylce na Niemcy odziwo jest taki sam przelicznik na PL :wink4:

cena dla UK jest b.d.b bo jakies 50 funtow :shocked: :gwizdanie: 6x taniej niz obecna cena :gwizdanie:

NIC TYLKO BRAC :wink4:

Opublikowano
  • Autor

tyl bedzie na bank zmieniany :cool1: narazie ogarniam srodek i technicznie auto...pozniej na wiosne nowy lakierek i zacznie sie zabawa [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________troche pogrzebalem sobie przy aucie wiec sie pochwale:

Montaż manteki i odblokowanie FIS:

577a5cae96204faamed.jpg3a1ecd42bf36f7cfmed.jpg

Montaż postojówek Led: LED+Zenon :)

f3d6f124be2b3a71med.jpg291decf7b6832cc6med.jpg

No i wkoncu podgrzewane lusterka (zdjecia w trakcie prac):

4bac75f9eff5e769med.jpg975b18e7f504977emed.jpg

dodatkowo doszla jeszcze uszczelka pod maske i nowy akumulator Centra Futura 77Ah 760 A

Opublikowano

ładnie wyszły ci te maty ...

ale aż mnie gryzie to że B6 miało na standardzie 2 strefową klimatyzaję , a lusterek podgrzewanych nie :wallbash:

Opublikowano

B7 też chyba nie miało w standardzie... A3 8P też nie

Opublikowano
  • Autor

no taki juz jest urok audi :gwizdanie:

ale rezanka by nie było gdyby był fabryczny full wypas :ad:

Opublikowano

tyl bedzie na bank zmieniany :cool1: narazie ogarniam srodek i technicznie auto...pozniej na wiosne nowy lakierek i zacznie sie zabawa [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 23:53_________________________________________________troche pogrzebalem sobie przy aucie wiec sie pochwale:

Montaż manteki i odblokowanie FIS:

577a5cae96204faamed.jpg3a1ecd42bf36f7cfmed.jpg

Montaż postojówek Led: LED+Zenon :)

f3d6f124be2b3a71med.jpg291decf7b6832cc6med.jpg

No i wkoncu podgrzewane lusterka (zdjecia w trakcie prac):

4bac75f9eff5e769med.jpg975b18e7f504977emed.jpg

dodatkowo doszla jeszcze uszczelka pod maske i nowy akumulator Centra Futura 77Ah 760 A

A skąd taka ładna manetka jest ?? :gwizdanie:

To co w następnej kolejności dekory ?

Opublikowano
  • Autor

Dominik juz Ty wiesz skad ta manetka...a dekory :no: :no: :no: mi sie tam moj las podoba :decayed:

Opublikowano

No wiesz chyba pochopnie wydałem opinię o zmianie dekorów, bo do jasnego wnętrza w skórze ten ,,las,, :) pasuje. Widziałem a4 z takim wnętrzem z dekorami rybia łuska i wygląda to tak jak znaczek S4 na grillu w TDI :D zgrywa się to wszystko ładnie ale chyba ostrzysz zęby na kiere MF ?? :>

Opublikowano
  • Autor

Z ta kierownica MF to jest tak ze nie bardzo bym chicał ta z B7 bo ciężko trafić mój kolorek...a las zostanie na 1000% :good:

Opublikowano

Miałem ostatnio Twój kolorek z B7 trójramienna pikowana z MF w super stanie ale już poszła. Mogę Ci przesłać zdjęcia jak się klient wycofa to może się zdecydujesz. :)

Opublikowano
  • Autor

dawaj tez zdjecia na PW i cene podaj :cool1:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:08_________________________________________________bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe :wink4:

Opublikowano

dawaj tez zdjecia na PW i cene podaj :cool1:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 19:08_________________________________________________bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe :wink4:

też bym takie coś zrobił u siebie, bo te moje to kupa straszna, jaki numer ich w serwisie? Jakie koszta?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mlody - tutaj masz wszystko : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122593.0[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:25_________________________________________________Jak obszyc kierownice...piowana skora czy gładką :mysli: co myslicie??

Opublikowano

w Twoim przypadku zrobiłbym to gładką skórą (ze względu na jasną tapicerkę)

Opublikowano
  • Autor

a moze pol na pol :mysli:

Opublikowano

ja się po prostu nie spotkałem z jasną kierownicą pikowaną (zawsze widziałem czarne) dlatego może trudno jest mi to sobie wyobrazić.

Opublikowano

2130-img-5112.jpg

:hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mlody :good::notworthy:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 23:12_________________________________________________dotarly do mnie dzis wokncu wywaniki gumowe...powiem ze wykonanie naprawde rewelka

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html

jutro wstawie zdjecia jak wygladaja w realu

Opublikowano

od 2 lat mam takie same

mogłyby mieć wyższe ranty