PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć ach te Bułgarki Ukrainki lepsze
topor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć ach te Bułgarki Ukrainki lepsze kto co woli:D
Armi Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po cholerę Ci te ledy do jazdy dziennej ? Lepiej zostawić tak jak jest niż bawić się w świecidełka na metry z allegro.
Filemonl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po cholerę Ci te ledy do jazdy dziennej ? Lepiej zostawić tak jak jest niż bawić się w świecidełka na metry z allegro. wiesz generalnie to są takie wstępne plany, przemyślenia . a ledy fajnie współgrają z xenonem ( ale najpierw trzeba miec ksenon ) [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:59_________________________________________________ albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć ach te Bułgarki Ukrainki lepsze kto co woli:D może od razu jakies azjatki ?
LCQ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 co do tych ledów, to zostań tylko przy przemyśleniach
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Po cholerę Ci te ledy do jazdy dziennej ? Lepiej zostawić tak jak jest niż bawić się w świecidełka na metry z allegro. wiesz generalnie to są takie wstępne plany, przemyślenia . a ledy fajnie współgrają z xenonem ( ale najpierw trzeba miec ksenon ) [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 21:59_________________________________________________ albo gdy jakaś miłą panią musze podwieźć ach te Bułgarki Ukrainki lepsze kto co woli:D może od razu jakies azjatki ? Pier^^^e jeszcze by później żółte bachory wyszły Wymień kierunki na białe
Filemonl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wymień kierunki na białe :wink4 wymienie. wlasnie przegladalem na allegro i troche tego jest... jakies diodiowe, cleary, dymione, biale ... i pozniej ch** wie co wybrac
Armi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest tego sporo ale najlepszym wyborem są kierunki od skody: http://allegro.pl/item972420706_kierunkowskazy_migacze_skoda_octavia_audi_a4_nowe.html białe http://allegro.pl/item982525641_kierunkowskazy_migacze_skoda_octavia_audi_a4_nowe.html dymione Ja kiedyś miałem dymione, nie od skody i były okropne. Za bardzo odstawały.
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jest tego sporo ale najlepszym wyborem są kierunki od skody: http://allegro.pl/item972420706_kierunkowskazy_migacze_skoda_octavia_audi_a4_nowe.html białe http://allegro.pl/item982525641_kierunkowskazy_migacze_skoda_octavia_audi_a4_nowe.html dymione Ja kiedyś miałem dymione, nie od skody i były okropne. Za bardzo odstawały. Ja takie mam wystające i też muszę je wymienić Jeśli masz ori kierunki a z tego co widzę to powinieneś mieć, kup tylko same plastiki tak jak wyżej kolega linki podał
Filemonl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 oo prosze! jakie miłe zaskoczenie ceną! a pomyśleć , że przegladałem jakies za 50zl tylko białe czy dymione? Pablo takie mam:
Armi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Te co do których linki wkleiłem, różnią się od Twoich tylko kolorem.
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 oo prosze! jakie miłe zaskoczenie ceną! a pomyśleć , że przegladałem jakies za 50zl tylko białe czy dymione? Pablo takie mam: Kupujesz tylko 2 same kierunki i będzie pasować P&P Ja chyba muszę kupić całe kierunki z mocowaniami bo raczej nie podejdą do tych żabich kierunków Ja kupie 2 dymione do czarnego koloru, a jak by u Ciebie wyglądało
Filemonl Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Myślę, że białe a tak na marginesie ten film jest moim natchnieniem :good: :good: :good: :good: dzisiejsza paczuszka:
Reniu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a tak na marginesie ten film jest moim natchnieniem No modyfikacje robią wrażenie, ale na końcu filmu, tym matem i czerwienią po prostu zje**ał wszystko :wallbash: Powodzenia w modach
Filemonl Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 dokładnie ... maly modzik a jak cieszy : ile się namęczyłem z tymi plastikami bez lamp najlepiej w trakcie pracy... (paluchy poparzone) gotowe [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 17:44_________________________________________________[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 18:26_________________________________________________polerka fajek + emblematy out: wymiana filtrów:
slepy Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Kolego jakich wymiarów folię kupowałeś do obklejenia lamp, bo się przymierzam do tego i nie wiem jaka bedzie optymalna :gwizdanie:
Filemonl Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 szczerze juz nie pamiętam... ale szerokość wychodziła na styk z delikatnym marginesem folia bardzo mocno się rozciąga wiec dasz rade bez większych problemów
slepy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 szczerze juz nie pamiętam... ale szerokość wychodziła na styk z delikatnym marginesem folia bardzo mocno się rozciąga wiec dasz rade bez większych problemów myślę że kawałek 100x25 da radę , wygląda to nieźle, no i zachorowałem :gwizdanie:
Filemonl Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 dokładnie chyba taki wymiar miałem tak więc powodzenia ;d wez kogos do pomocy bo samemu niewykonalne
slepy Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 dokładnie chyba taki wymiar miałem tak więc powodzenia ;d wez kogos do pomocy bo samemu niewykonalne dlaczego niewykonalne :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi