Opublikowano 27 Lutego 201313 l Nie widze problemu w niedziele hyba bede wolny ale skoro niedziela to tylko lolki
Opublikowano 27 Lutego 201313 l Zagadaj z bongodem, u niego przy garażu można to ogarnąć o droge do bongoda przelecimy na lawecie czy bez plynu ?
Opublikowano 27 Lutego 201313 l Sqizzy będziesz dziś wolny po 20 to bym wpadł po te wsuwki do bezpieczników? Już mam wszystko przygotowane tylko te bezpieczniki jeszcze w sobotę montaż, zobaczymy co z tego będzie z moimi zdolnościami manualnymi ;P
Opublikowano 28 Lutego 201313 l Bylem u mechanika co zawsze moja b5 robil powiedzial ze jestem przewrazliwiony i ze wszystko jest jak trzeba tylko napinacz paska wielorowkowego musze wymienic cala reszta gitarka
Opublikowano 28 Lutego 201313 l a to dobrze, moze w przyszłym tygodniu b5 podjedziemy do niego co? oho czyżby było coś nie halo ? Ty byś się Daniel pojawił u nas na wsi na spocie jakimś
Opublikowano 1 Marca 201313 l Spoko nie ma sprawy mozna podbic to sie poznacie ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:06 ---------- Ktos mi zalozy manetke od fisa i adaptacje zrobi?? Jak kupie oczywiscie i z kad mam wiedziec czy wogule mam modul dobry??
Opublikowano 1 Marca 201313 l Spoko nie ma sprawy mozna podbic to sie poznacie ---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 07:06 ---------- Ktos mi zalozy manetke od fisa i adaptacje zrobi?? Jak kupie oczywiscie i z kad mam wiedziec czy wogule mam modul dobry?? kodowanie mogę ci zrobić montaż to tak średnio ale razem byśmy ogarneli ---------- Post dopisany at 18:58 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- bo mniej więcej wiem gdzie co jak bo wymienialem kiere ostatnio u siebie
Opublikowano 2 Marca 201313 l Ma któryś z was kawałek folii do ściemniania lamp ? Potrzebuję troszkę na dwa kawałki ok 3x20cm do tylnych lamp, a nie chcę takiego gówna z allegro zamawiać.
Opublikowano 3 Marca 201313 l mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku
Opublikowano 4 Marca 201313 l mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku no to zamaskujesz reszte lampy taśmą i trysniesz ten kawałek ktory chcesz sciemnic
Opublikowano 4 Marca 201313 l mam jakiś stary lakier do przyciemniania jak chcesz nie chcę przyciemniać całej lampy, tylko pasek od wstecznego i kierunku no to zamaskujesz reszte lampy taśmą i trysniesz ten kawałek ktory chcesz sciemnic A jak się nie spodoba to paznokietek i drapdrapdrap, zamówię na allegro, albo w milanówku jest chyba taki sklep podjadę i zapytam. ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- A tak poza tym wuja to może będę potrzebował twojej pomocy żeby gwint dobrze ustawić. wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2.
Opublikowano 4 Marca 201313 l A tak poza tym wuja to może będę potrzebował twojej pomocy żeby gwint dobrze ustawić. polecam sie