Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grodzisk Mazowiecki Spoty NEXT-> .. Parking pod MC'Donaldem godz 20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wujek ja właśnie mam zespolone ksenony valeo i trza coś z nimi zrobić bo jeździć się nie da :>

a co sie z nimi dzieje nie tak ?????

A co tam z nargoparówą ?

no wczoraj dzwonił poprzedni właściciel , auto stoi przygotowane do malowania , w połowie przyszłego tygodnia jak dobrze pójdzie to odbiór :kox: :kox: :kox: :kox:

Odbłyśnik w lampie jest już wypalony i cholernie słabo świecą ksenony, sam tego nie zrobię a coraz szybciej zapada zmrok :disgust:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 158,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Wujek ja właśnie mam zespolone ksenony valeo i trza coś z nimi zrobić bo jeździć się nie da :>

a co sie z nimi dzieje nie tak ?????

A co tam z nargoparówą ?

no wczoraj dzwonił poprzedni właściciel , auto stoi przygotowane do malowania , w połowie przyszłego tygodnia jak dobrze pójdzie to odbiór :kox: :kox: :kox: :kox:

Odbłyśnik w lampie jest już wypalony i cholernie słabo świecą ksenony, sam tego nie zrobię a coraz szybciej zapada zmrok :disgust:

kup nowe zespolone a coś się wyreza nie bój żaby :decayed:

Opublikowano

Depo każdy odradza, a Valeo ksenonowe kosztują ćwierć ceny mojego samochodu

Opublikowano

Depo każdy odradza, a Valeo ksenonowe kosztują ćwierć ceny mojego samochodu

ja bede miał na opierdolenie esowe ori VALEO pod xenon tylko dzielone [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 12:08_________________________________________________

Depo każdy odradza

miałem 3 pary i świeciły swietnie , nie słuchaj lamerów :wink4:

Opublikowano

Wujek a ty rozkładałeś kiedyś soczewki :gwizdanie: ?

Opublikowano

Wujek a ty rozkładałeś kiedyś soczewki :gwizdanie: ?

tryliardsiedemsetpiecdziesiątsześctysiecyszescsetosiemdziesiatcztery razy

Opublikowano
  • Autor

nawet ze mną :decayed:

Opublikowano

To co ja szukam jakiś fachowców po Polszy jak pod domem dwóch jest :kox:

Opublikowano

nawet ze mną :decayed:

ja teraz ide jeden krok dalej i rezam Bixa w ori Valeo :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

To co ja szukam jakiś fachowców po Polszy jak pod domem dwóch jest :kox:

a co konkretnie chcesz robić z tymi lampami

Opublikowano

Dzwoniłem to tych typach od regeneracji i winą tego podobno jest odbłyśnik w soczewce, który się wypala i matowieje. Oni metalizują odbłyśnik. Jak wyślę same soczewki to od sztuki chcą 80zł a jak całe lampy z polerowaniem kloszy to 170 :decayed:

Zamiast wysyłać całe lampy to wysłałbym same soczewki do renowacji, wtedy wyszłoby 200 a nie 400 zł

Moskal pomógłbyś mi wyjąć te soczewki z lamp?

Opublikowano

Zamiast wysyłać całe lampy to wysłałbym same soczewki do renowacji, wtedy wyszłoby 200 a nie 400 zł

Moskal pomógłbyś mi wyjąć te soczewki z lamp?

podjade do ciebie w piątek po te lampy i w sobote powiem ci czy wyciągne soczewki. problem tkwi w kleju , niektóre egzemplarze lamp (DEPO) bardzo ciężko rozkleić , normalnie masakra , u siebie rozjebałem jedną obudowe , oczywiście tak ze z zewnątrz nic nie widac ale była rzeź.

moge spróbować zrobić coś z twoimi , jesli nie dam raqdy to odpuszcze nie nizcząc ci lamp. twój wybór.

a nie myślałeś zeby je pomalować w środku na czarno ???? przy twoim kolorze auta byłby mniód :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Podobno można te soczewki wyjąć od tyłu w ori Valeo. Może zrobimy jakiegoś mini spota np. jutro pod McD to byśmy obgadali sprawę. No chyba że żużel w TV będzie :wink4:

Opublikowano

Podobno można te soczewki wyjąć od tyłu w ori Valeo. Może zrobimy jakiegoś mini spota np. jutro pod McD to byśmy obgadali sprawę. No chyba że żużel w TV będzie :wink4:

spoko loko , przeczytałem pare tematów przed chwilą w warsztacie , dam rade to ogarnąć bez rozklejania lamp :good:

mnie w tygodniu nie ma w WGM , jestem dopiero w piątek

No chyba że żużel w TV będzie :wink4:

sezon sie skończył , jeszcze tylko GP w nastepna sobote i koniec spidłeja w tym roku ;( ;( ;(

Opublikowano

Poczytałem i podobno całej soczewki nie da się wyjąć, trzeba ją w lampie rozkładać i po kolei wyjmować.

Wiesz moskal chyba wyśle im całe lampy w piz*u i niech robią, od razu klosz spolerują i tak musiałbym wysłać im soczewkę, a skoro pierdolenia z tym tyle jest to nie będę Ci d*py truł

Opublikowano

Poczytałem i podobno całej soczewki nie da się wyjąć, trzeba ją w lampie rozkładać i po kolei wyjmować.

Wiesz moskal chyba wyśle im całe lampy w piz*u i niech robią, od razu klosz spolerują i tak musiałbym wysłać im soczewkę, a skoro pierdolenia z tym tyle jest to nie będę Ci d*py truł

jak uważasz :wink4:

Opublikowano

Pane Moskal coś żeś wspominał o lampach na handel :D Zainterere bym był takowymi eSkowymi lampiszonami jeśli ilość worków złota nie przekroczy pojemności mojego bagażnika (dobrze, że wożę zapas i trochę innych śmieci w nim więc dużo litrów nie ma) :D

Opublikowano
  • Autor

Przestańta pisać o tych lamperiach w końcu tylko określać się kto będzie w sobotę na kanapce w MC.Wszystkie szczegóły dotyczące lamp obgadamy na spocie :decayed:

Opublikowano

Pane Moskal coś żeś wspominał o lampach na handel :D Zainterere bym był takowymi eSkowymi lampiszonami jeśli ilość worków złota nie przekroczy pojemności mojego bagażnika (dobrze, że wożę zapas i trochę innych śmieci w nim więc dużo litrów nie ma) :D

do sprzedaży bedą lampy ale bez żarników i przetwornic , kupisz sobie hida i wstawisz :good:

mysle ze złota ci wystarczy :wink4:

określać się kto będzie w sobotę na kanapce w MC

tatuś zajadzie

Opublikowano

tatuś zajadzie

Wuja co spot to pisze że będzie, a go nie ma :tongue4: