moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Moskal nie zapomnij o lampiszonach w poniedziałek ;P moze beda juz jutro :naughty: :naughty:
bongod Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 czy ktoś pomoże z notlauf ???? szlak mnie juz trafia bo coraz czescie tryb awaryjny się włącza dużo jest postów na ten temat ale ze mnie d*pa nie mechanik
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 czy ktoś pomoże z notlauf ???? szlak mnie juz trafia bo coraz czescie tryb awaryjny się włącza dużo jest postów na ten temat ale ze mnie pupa nie mechanik przyczyn moze być pierdylion przede wszystkim [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 14:12_________________________________________________masz gnojowoza , pogadaj z góralem , niech ci zrobi logi i wyjdzie szydło z worka
Milczar Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 moze beda juz jutro :naughty: :naughty: Eeee to paane dawaj szybko znać i w niedziele już je sobie założę
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 w niedziele już je sobie założę zajmie ci to 20minut. dokładnie musisz odkrecic i przykręcic 6 śrubek :kox: :kox: a czujnik samopoziomu byś chciał ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 moskal mam isostat kórwa i co robimy ??? bo ja za chwile spierdalam na wawe
Milczar Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 a czujnik samopoziomu byś chciał ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ile worków złota takie cudo ;>
Sqizzy Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ustawimy się w przyszłym tygodniu lub weekend, póki co jedź chlać
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 a czujnik samopoziomu byś chciał ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Ile worków złota takie cudo ;> jakos sie dogadamy , najierw musze wybadać czy podejdzie bez problemu do Ciebie czy moze musisz miec coś w aucie , jakis przekaźnik , itp.
Milczar Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 tak się zastanawiam czy będę to brał bo dużo dłubania z tym a i tam bym musiał w spryski zainwestować czego na razie nie planuje :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 tak się zastanawiam czy będę to brał bo dużo dłubania z tym a i tam bym musiał w spryski zainwestować czego na razie nie planuje :gwizdanie: dużo dłubania ??? nie wiem dokładnie bo nie przyglądałem sie ale tak na pierwszy rzut oka to masz czujnik przykrecony do wahacza i z niego kable do lampy , no chyba ze jest coś jeszcze.
Buba Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 do wahacza jest tylko mocowany na "zapinke" a do budy masz 3 śrubki
Przemots Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 do wahacza jest tylko mocowany na "zapinke" a do budy masz 3 śrubki dokładnie
Milczar Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jeszcze zobaczymy jak bede z $ stał bo teraz znów się krucho zrobiło a było już tak pięknie ;(
moskal Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 jeszcze zobaczymy jak bede z $ stał bo teraz znów się krucho zrobiło a było już tak pięknie ;( spoko loko , nie pali sie przeciez
bongod Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ok to czekam na spocik i mam nadzieję że kabelek ktoś wezmie
Milczar Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Jak tam Pany spotujecie się dziś ? Ja niestety nie dałem rady, pół gęby spuchnięte i ciągle boli następnym razem podjadę.
bongod Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 widzimy się 27 panowie ? i pytanie podstawowe czy ktoś mnie podłączy pod kompa
moskal Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 widzimy się 27 panowie ? i pytanie podstawowe czy ktoś mnie podłączy pod kompa ja moge podjechać na bułe ale kompa nie mam milczar mam twoje wtyczki
Rekomendowane odpowiedzi