szysz4 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam,postanowiłem przedstawić swoja audi a4 z rocznika 1998,Sprowadziłem ją z niemiec po około 2 latach poszukiwań, a że auto nie było aż tak potrzebne mogłem sobie pozwolic na tak długie szukanie odpowiedniego egzemplarza stan z licznika 187 tys,i być może jest orginalny sądząc po stanie auta, wyposażenie chyba standard 2xszyby elektr. climatronic,a co do modów to jeszcze nie wiem,zależy jak pozwola fundusze, napewno grill- myśle o s4,sciemnic troche szyby, jkies fele na lato i jakies nowsze lampy, zauważyłem ze większośc poleca polifty więc chyba na takie wymienie.mozejakies porady jak lekko podniesc moc zeby silniczkowi nie zaszkodziło??
Olaf Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no pieknie kolejny Avancik troszke zmian i bedzie ideal jakies fele 17 - 18 , lampy lift i juz mlodsza o kilka lat sie zrobi
konradzed Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Grill do zmiany... :gwizdanie: Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy!
szysz4 Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 zmieniłem grill na poliftowy, ale jak bedzie okazja to od s4 sie założy: a tu sie pobawiłem z ramka na czarno walnałem( za te 2 grile 90zł )))
Olaf Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 no i juz o wiele lepiej ci autko wyglada czekamy na dalesze mody
m1chal Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 super daszek na klapie tylnej...z chęcią bym sobie coś takiego do swojego zapodał
pepik Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Ładny avant podobny do mojego powodzenia w modach i bezawaryjności życzę
wrzecion Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 No widze że szalejesz hehe Mialem w mojej odwrotnie. Ramka srebrna a znaczek audi czarny i tez to źle nie wyglądało... Ale Twoje zmiany ia do przodu czekamy na dalsze foty jak cos zmienisz...
michu93 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 oj o felgę to się prosi to autko a c do grila to wg mnie z czarną ramką będzie pasował jak założysz lapki przednie FL
Rekomendowane odpowiedzi