jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 ja bym kupil polifowe i zrezal w nich ledy z modułów takich http://allegro.pl/modul-24-led-flux-super-mocne-caly-komplet-i1322674082.html hyyyy duzo rezania by było ale mogło by to wyglądać mega
slepy Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 wygladalo by za***iście ale rezania od sk***ysyna ja myślałem moje polifty tak zrobić :gwizdanie:, no i obowiązkowo całe w czerwień
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ale efekt będzie nie taki jak byście chcieli w końcu szkło lampy ma przetłoczenia i taki led będzie robił wrażenie tylko wiekszej żarówy, a nie składnych ledów, musiałbyś mieć tylne szkła clear takie jak w lexach montowali Moim zdaniem gra nie warta zabawy bo i tak będzie daleko do efektu led takiego jak w dedykowanych ledach
slepy Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ale efekt będzie nie taki jak byście chcieli w końcu szkło lampy ma przetłoczenia i taki led będzie robił wrażenie tylko wiekszej żarówy, a nie składnych ledów, musiałbyś mieć tylne szkła clear takie jak w lexach montowali Moim zdaniem gra nie warta zabawy bo i tak będzie daleko do efektu led takiego jak w dedykowanych ledach Mi właśnie o to chodzi żeby nie wyglądało jak ten allegrowy led, tylko bedzie mocne światło,ale rozproszone, i wtedy bym powalczył z kolorem kierunku, przy czerwonej folii
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje
slepy Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje ale co wtedy ze wstecznymi , bo bedą świecić na czerwono, kierunki zresztą też
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 A co do efektu świecenia który miałem na myśli ze nie da rady go uzyskać Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje ale co wtedy ze wstecznymi , bo bedą świecić na czerwono, kierunki zresztą też USA
slepy Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 A co do efektu świecenia który miałem na myśli ze nie da rady go uzyskać Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje ale co wtedy ze wstecznymi , bo bedą świecić na czerwono, kierunki zresztą też USA hameryka, ale do czerwonych lampek, musowo klapa US, miałem czerwone u siebie i wyglądają średnio, a na fotkach z klapą US, są mega
slepy Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 macie zryte berety i tyle takie se kup tanie przynajmniej http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-avant-b5-i1316878614.html zayebiste EOT
Reniu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje Ja wydłubałem swego czasu takie coś: Wygląd poliftów tyle że na diodach. Avantowa wersja tych lampek, szkoda że nie robia takich
Kowi87 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Juz myślałem że znalazłes takie a to tylko VT
rafalekx Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja wydłubałem swego czasu takie coś: Wygląd poliftów tyle że na diodach. Avantowa wersja tych lampek, szkoda że nie robia takich gdzie to wynalazłeś? Skąd to jak to ile to gdzie to? eee no bez kitu faktycznie VT :/
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 macie zryte berety i tyle takie se kup tanie przynajmniej http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-avant-b5-i1316878614.html kupione są mega A co do efektu świecenia który miałem na myśli ze nie da rady go uzyskać Hmm póki co jedyne lampy które jeszcze bym był skłonny założyć, chociaż to jeszcze nie to, ale czerwoną folia można by podratować sytuacje ale co wtedy ze wstecznymi , bo bedą świecić na czerwono, kierunki zresztą też USA te co kowi pokazuje są fajne [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 15:34_________________________________________________ale te na RS4
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Juzek przyszła turbawka moze dziś listonosz przywiezie [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 11:29_________________________________________________ i wskoczyło 250 tyś
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 ja mam 21kkm więcej :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 mało ? oryginał jest mało ja u siebie w wątku gdzies tam w marcu wstawiałem fotke z 299,9tys tez był ori teraz czekam na 320tys
Rekomendowane odpowiedzi