olovski Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jozek powiedz mi nie sadzisz ze gwint niezle po d*pie dostanie na naszych drogach?? sporo kaski kosztuje nie sadzisz ze nie warto fakt regulacja dobra rzecz ale nie lepiej jakiego B6 Sport zapodac??
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jozek powiedz mi nie sadzisz ze gwint niezle po pupie dostanie na naszych drogach?? sporo kaski kosztuje nie sadzisz ze nie warto fakt regulacja dobra rzecz ale nie lepiej jakiego B6 Sport zapodac?? a sportowy zawias po d*pie nie dostanie? a dobre KITy też swoje kosztują :gwizdanie:
olovski Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 moze i dostanie ale przyzwoity kupi sie w normalnej cenie a za gwint trzeba ladnie wy***ac salaty a padnie tak samo jak sport :gwizdanie: ziomek ma gwinta w civicku kasy polozyl za niego jezdzi ponad 2 lata i skutecznosc za***iście spadla tak pytam z ciekawosci no i moze pomysl zeby troche zaoszczedzic siana na cos innego
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 moze i dostanie ale przyzwoity kupi sie w normalnej cenie a za gwint trzeba ladnie wy***ac salaty a padnie tak samo jak sport :gwizdanie: ziomek ma gwinta w civicku kasy polozyl za niego jezdzi ponad 2 lata i skutecznosc za***iście spadla tak pytam z ciekawosci no i moze pomysl zeby troche zaoszczedzic siana na cos innego gwint nie koniecznie musi być drogi, zależy jak się trafi
I r o Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 jozek powiedz mi nie sadzisz ze gwint niezle po pupie dostanie na naszych drogach?? sporo kaski kosztuje nie sadzisz ze nie warto fakt regulacja dobra rzecz ale nie lepiej jakiego B6 Sport zapodac?? widziałeś cenę b6 bilsteina :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 moze i dostanie ale przyzwoity kupi sie w normalnej cenie a za gwint trzeba ladnie wy***ac salaty a padnie tak samo jak sport :gwizdanie: ziomek ma gwinta w civicku kasy polozyl za niego jezdzi ponad 2 lata i skutecznosc za***iście spadla tak pytam z ciekawosci no i moze pomysl zeby troche zaoszczedzic siana na cos innego gwint nie koniecznie musi być drogi, zależy jak się trafi dokładnie ja wcześniej miałem gwint KW i poszedł za 700zł :gwizdanie: był w za***istym stanie teraz bede miał ciut drozej no ale jest w jeszcze lepszym stanie jozek powiedz mi nie sadzisz ze gwint niezle po pupie dostanie na naszych drogach?? sporo kaski kosztuje nie sadzisz ze nie warto fakt regulacja dobra rzecz ale nie lepiej jakiego B6 Sport zapodac?? widziałeś cenę b6 bilsteina :gwizdanie: ile? [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 09:28_________________________________________________ jozek powiedz mi nie sadzisz ze gwint niezle po pupie dostanie na naszych drogach?? sporo kaski kosztuje nie sadzisz ze nie warto fakt regulacja dobra rzecz ale nie lepiej jakiego B6 Sport zapodac?? sporo kosztuje ale za to jak wygląda lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Co ty olovski piszesz, za dobry sportowy kit zapłacisz tyle co za dobry gwint(nie MTS, ta-Tech), przykładowo same spręzyny http://allegro.pl/sprezyny-obnizajace-audi-a4-b5-sedan-h-r-i1395605160.html i zapytaj goscia o amortyzatory dedykowane do tych sprężyn noi jakieś sensowne amorki http://allegro.pl/amortyzatory-sportowe-audi-a4-komplet-supersport-i1408061966.html
olovski Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 kowi ja pisze o nowym zestawie zobacz cennik KW gwinta variant 1 na stronie KW 3500 kola nie powiesz mi ze B6 + sprezyny wyjda drozej :> poza tym tylko zapytalem a chyba ktos chce mnie zlinczowac
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no może nieco taniej wyjdzie ale kto tu mówi o nówkach, a w używce cięzko o te sportowe kity w dobrym stanie ,szybciej znajdziesz taki gwint mówie o ośce bo Q to w ogóle porażka z dostępnoscia a o cenach nie wspomne
jozek726 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 no może nieco taniej wyjdzie ale kto tu mówi o nówkach, a w używce cięzko o te sportowe kity w dobrym stanie ,szybciej znajdziesz taki gwint mówie o ośce bo Q to w ogóle porażka z dostępnoscia a o cenach nie wspomne dobry gwint nawet do oski ciężko znaleźć :gwizdanie: mój właśnie w domu
A-rek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE ze co :?: wiesz jak prowadzi sie samochod na pneumatyce z wiekszymi predkosciami na zakretach :?: Air jest dobry do lansu na zloty
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE ze co :?: wiesz jak prowadzi sie samochod na pneumatyce z wiekszymi predkosciami na zakretach :?: Air jest dobry do lansu na zloty no i pewnie o to mu chodziło , z większymi prędkościami to chyba strach na powietrzu jeździć
jozek726 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE ze co :?: wiesz jak prowadzi sie samochod na pneumatyce z wiekszymi predkosciami na zakretach :?: Air jest dobry do lansu na zloty no i pewnie o to mu chodziło , z większymi prędkościami to chyba strach na powietrzu jeździć dokładnie o to mi chodziło no air sie na tor nie nadaje
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE ze co :?: wiesz jak prowadzi sie samochod na pneumatyce z wiekszymi predkosciami na zakretach :?: Air jest dobry do lansu na zloty no i pewnie o to mu chodziło , z większymi prędkościami to chyba strach na powietrzu jeździć dokładnie o to mi chodziło no air sie na tor nie nadaje nawet na ulice sie nie nadaje do szybkiej jazdy
jozek726 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 lepsze od gwintu moze byc tylko AIR RIDE ze co :?: wiesz jak prowadzi sie samochod na pneumatyce z wiekszymi predkosciami na zakretach :?: Air jest dobry do lansu na zloty no i pewnie o to mu chodziło , z większymi prędkościami to chyba strach na powietrzu jeździć dokładnie o to mi chodziło no air sie na tor nie nadaje nawet na ulice sie nie nadaje do szybkiej jazdy to glinek swoim sie nie porusza szubciej iż skuterem ? to jak ma się air nie trzeba silnika rezać
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Panowie AVUS III czy PROSIAKI RH oczywiście wszystko w 18 :?: :mysli:
jedrekx Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A4 B6 a tak serio to jak będziesz miał gwint to ja bym inwestował w RH Turbo (prosiaki)
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 A4 B6 a tak serio to jak będziesz miał gwint to ja bym inwestował w RH Turbo (prosiaki) dobrze Jędrek gadasz
wojtek123 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Piękne B5 wszystkie takie powinny być B5-piątki super autko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi