Piero Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jak patrze na te wstążki i świeczki to ogarnia mnie pusty śmiech czemu? przeciez to żałoba narodowa , bez względu na poglądy polityczne czy podejście wyznaniowe i nalezy to uszanować ok ja też się do niej przyłączam, ale nie muszę pokazywać tego wszystkim w około bo chyba nie o to chodzi? ale teraz jest w modzie robić wszystko tak żeby inni widzieli Może i robią to na pokaz, ale nie powinniśmy tego komentować - to ich sprawa, tak? A jak uważasz że to głupie to zachowaj to dla siebie - będzie to bardziej taktowne.
RS Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jak patrze na te wstążki i świeczki to ogarnia mnie pusty śmiech ja Go nie wybieralem i w mojej opinii prezydentem byl marnym (z calym szacunkiem,ale jak glowa panstwa moze nie znac zadnego obcego jezyka?) patrze na Niego jak na czlowieka przed wszystkim, z reszta zginelo duzo innych osob i tak jak mowie, prawdziwa zalobe maja Ich rodziny i na pewno nie polega ona na wstawianiu swieczek czy zdjec ze wstazka. Takze sie z niego wysmiewalem i zyczylbym sobie innego prezydenta, ba nawet wstydzilem sie takiej pary jako wizytowki polski, ale: nie znaczy to ze zyczylem im smierci- nigdy w zyciu, tylko zyczylem im zeby zeszli ze sceny politycznej- nie mylcie tego. Faktem jest ze zginela tragicznie znaczna czesc rzadzaca naszym krajem i przede wszystki nami- nie wazne czy ich lubilismy czy nie- poniesiemy tego konsekwence. SZACUN DLA ADMINISTRACJI ZA GRAFIKE STRONY -mam nadzieje ze to zostwawicie wiecej niz 1 dzien...
domjenick Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 A jak uważasz że to głupie to zachowaj to dla siebie - będzie to bardziej taktowne. i tu się zgodzę-dzisiejszy "wystrój" naszej stronki też jest czarny-jeśli komuś się to nie podoba-niech sobie odpuści i uszanuję wolę tych,którzy chcą przeżyć ten dzień w taki sposób...
Tas2die4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 choc powiem tak, bardziej niz te swieczki itp nie rozumiem tych socjopatow ktorzy wrecz ciesza sie z tej tragedii, dzieciaki ktorej wypisuja "kaczor nie zyje-yeah",tutaj to juz patologia czysta
Hugo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zamykam bo już jakieś głupie sprzeczki się pojawiają
Rekomendowane odpowiedzi