etrone98 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam, wczoraj wrocilem z katowic, samochod bez kata, pompa 11mm, (kupiona na wyrost ) wtryski 0.216 oraz turbo AWX z centralnym coolerem. Koksu niema i niemialo byc, auto wogole nie dymi z czego jestem bardzo zadowolony, a wkoncu idzie tiry bezpiecznie wyprzedzac... samochod hamowany kilka razy, wykres z ostatniego troche temperatura wzrosla ale dla mnie cyferki nie sa juz tak wazne jak bezproblemowa jazda przez kilka lat, zwlaszcza ze w silniku pozostal "maly zapas mocy" jak na te graty. Pozdrawiam.
Maniusiek28 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 bida panie ....na te graty to 170km powinno pęknać...to więcej juz miałem na pompie 10 w swoim afn
Piotrek98igo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no niby powinno 170 byc ,ale jak kolega pisze ze nie chcial na maxa krecic,a 160 w B5 daje juz rade.
spetsnaz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 trochę duży ten zapas mocy został niuta jakoś mało.. ale ostateczna ocena jest właściciela, jeżeli tyle chciał to ok.
etrone98 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dokladnie, niedawno wtopilem duzo pieniedzy w remont, popychacze itd mam zamiar pojezdzic bezawaryjnie kilka lat, takze mialo byc bez dymu i bezpiecznie - tak tez Aligator uczynil za co mu Jestem bardzo zadowolony dodam ze predzej auto wystrojone bylo od wrzesnia na troche wiecej, niestety niezhamowalismy go wtedy ale troche poddymial. teraz jest idealnie bo przy koncu obrotosciomierza nic nie dymi ani nie puszcza bakow :good: Jak zaczynalem zabawe z czipowaniem auta mialem ochote na jak najwiecej, 1-wszy efekt po czipie banan - teraz mnie nie rusza juz ten afn czy to 170 czy 160 koni malo i tyle, ale pali malo takze jako dupowuz super. Pozdrawiam. ps i niestety niema jednomasu jak w podpisie (niebede sie wypowiadal kto z forum mnie wywalowal ) jest seria sprzeglo LUK
rob555 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jak zaczynalem zabawe z czipowaniem auta mialem ochote na jak najwiecej, Kazdy tak zaczyna...a pozniej madrasc z wiekiem przychodzi i bardziej sie liczy bezawaryjnosc i bezobslugowosc Gratki pieknie wymodelowane
mech15 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 kolego etrone, napisz dokładniej średnie wyniki spalania thx
etrone98 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 wykres po korekcie, pompa 11 sie wysypala i wstawilem ori 10mm jak widac na korzysc kucy. pozdrawiam.
jozek726 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ładnie jest ale podobno mocy zawsze brakuje
Rekomendowane odpowiedzi