bioly_82 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Koledzy kiedy następny spocik pod lidlem ? za puźno odczytałem poczte i kiszka ale kolega mówił coś o czwartku. Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooc666 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Destyny007 dzieki za zaproszenie:-) nio ale dlugi wekend i dopiero wrocilem. :> ale nastepnym razem postaram sie wpasc. a organizujecie te spoty w wekendy???? nio a ja zapraszam na niedzielne spoty do tarnowa ktore sa o godzinei 17. jak co to piszcie mi na PW. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Koledzy w czwartek jest w brzesku na sto a chyba w piątek w Tarnowie ale to jeszcze smooc666 mówisz o spotach A6 w tarnowie??? Jeśli tak to możemy zrobić wspólnego spota A4 i A6 w Tarnowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Dzieki chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Czwartek jak najbardziej aktualny Slepy wpisz 18-30 ja pewnie będe o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 ok nie ma problemu , ja mogę być coś koło 19, ale mam nadzieje że wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly_82 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Koledzy w czwartek mam popołdniówke w pracy ale w piątek mam nocke i droga wolna, ale jeżeli potwierdzicie swą obecność w czwartek pod lidlem to wezme urlop bo bardzo chcę uderzyć na brzeskiego spota. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 bedzie w czwartek na 100% , w piątek ma być tarnowski ponoć :gwizdanie:, także nie będziemy na siebie na chodzić, bo nie ma sensu wybierać, tarnowskie, czy brzeskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Będę na 98% Pracuję do 17 ale myślę że na 18.30 dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 pany to do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jak jest o 17 to powinienem wpasc z dlugopisem w rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 O 18.30 w Brzesku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bioly_82 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 18:30 Brzesko pod lidlem. wyrwe się na chwile z pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Na pewno się spot uda bo pogoda odpowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 taka jak ostatnio ale dużo ludzi było [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 12:27_________________________________________________dzięki Pany za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 pogoda nas dzisiaj rozpieściła , dzięki za spota , a tak apropo gdzie był Destiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 O 18:30 startowałem z Rzeszowa do Sanoka, a w domu byłem dopiero przed 24:00. :gwizdanie: Może następnym razem się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 O 18:30 startowałem z Rzeszowa do Sanoka, a w domu byłem dopiero przed 24:00. :gwizdanie: Może następnym razem się uda. spoko, spoko, przecież to nie ostatni spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi