Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Ballada o czarnym Audi :)

Czy podoba Ci się mój utwór ?

1. 1. Czy podoba Ci się mój utwór ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:good: a najlepsze "ale żona mi go rozbiła na pradze" samo życie :gwizdanie:
Opublikowano

moje audi czarne audi... :)

Opublikowano

Kolego lepsza jakość i normalnie hymn klubowy :kox: :kox: :kox:

jesteś prze kozak i normalnie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

mam nadzieje że cos o audi jeszcze powstanie może granatowym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a możesz napisać jakąś piosenkę o forum? :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przekox :good: :>

Opublikowano

grubo :good:

Opublikowano

wpada w ucho :kox: :kox:

Opublikowano

Fajne ale za duzo tych "audi" :tongue4:

Opublikowano

:polew: za***iste :good: :good: tak trzymaj :naughty:

Choć przydało by się kilka poprawek :gwizdanie:

1. Jak nagrywasz głos to zmniejsz echo bo jest za mocne

2. Zmień przester na gitarce na metal zone (kostka bosa) albo na tym co masz ściągnij contour i trochę treble za to możesz dodać gain-a jak jeszcze można

3. Do takich utworów lepiej nadaje się gitarka z dwoma humuckerami (a stratocaster ma 3 single jak dobrze pamiętam)

4. Z tego co słyszę było to chyba nagrywane razem a nie nakładane ścieżkami co :mysli: najlepiej jest nagrywać każdą ścieżkę osobno (keybord, gitarka i śpiew) a potem to połączyć bo w ten sposób możesz dopasowywać do siebie każdą ścieżkę osobno

5. Wokal powinien być głośniejszy (jest za cichy w stosunku do muzyki)

6. Zmniejsz bas na niskich tonach bo jest taki nijaki

7. Zredukuj szumy

i będzie koks :wink4:

Opublikowano

mega!!!

juz mi sie w banie wkrecilo

moje audi, moje audi...

haha

za***iste :good::kox:

Opublikowano

HEHEHEHEHE dobre :decayed:

Graty za pomysł :good:

Opublikowano

Bardzo oryginalny pomysł :kox: :kox:

Podoba mi sie :good: skoro to wersja studyjna to końcowa bedzie wymiatała :good::kox: :kox:

Opublikowano

Nie żebym chciał Ciebie urazić, ale według mnie dnoo straszne :no: :no: , nie wiem to jest żart czy co? bo nie łapie tego :> :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:polew: za***iste :good: :good: tak trzymaj :naughty:

Choć przydało by się kilka poprawek :gwizdanie:

1. Jak nagrywasz głos to zmniejsz echo bo jest za mocne

2. Zmień przester na gitarce na metal zone (kostka bosa) albo na tym co masz ściągnij contour i trochę treble za to możesz dodać gain-a jak jeszcze można

3. Do takich utworów lepiej nadaje się gitarka z dwoma humuckerami (a stratocaster ma 3 single jak dobrze pamiętam)

4. Z tego co słyszę było to chyba nagrywane razem a nie nakładane ścieżkami co :mysli: najlepiej jest nagrywać każdą ścieżkę osobno (keybord, gitarka i śpiew) a potem to połączyć bo w ten sposób możesz dopasowywać do siebie każdą ścieżkę osobno

5. Wokal powinien być głośniejszy (jest za cichy w stosunku do muzyki)

6. Zmniejsz bas na niskich tonach bo jest taki nijaki

7. Zredukuj szumy

i będzie koks :wink4:

Jeżeli chodzi o echo, gain i inne sprawy, to nie ma zwracać na to uwagi, bo wszystko były nagrywane w domu (mikser behinger, stary wzmacniacz, kolumny od kina domowego)

Trochę wstyd się przyznać, ale było to nagrywane telefonem, dlatego taka bazarowa jakoś i ten bas jest taki duży, na żywo jest ok! :)

Jeżeli chodzi o nagranie, to może za jakiś czas się pokaże, bo mam kupla ze sprzętem, z resztą nagrywałem u niego demo mojego zespołu www.zespolunikat.com

Dzięki chłopaki za komenty, zastanowię się i jak będę miał chwilę czasu, to pomyślę coś o klubowym kawałku :kox:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 20:18_________________________________________________Matthew1309 spoko, masz prawo tak twierdzić. Tylko nie czaję czego nie rozumiesz :tongue4: Jest to historia z życia wzięta, opisana w piosence :gwizdanie:

Opublikowano

Jak chcesz na czymś nagrywać to polecam ten mikser

KLbsA.jpg

Yamaha MG 206C

sam go używam i sprawdza się w 100% :good:

Opublikowano
  • Autor

Guregoru a na co nagrywałeś ? na pendrive od razu, czy jak ? Ja jak nagrywałem, to przez specjalną kartę dźwiękową i mikrofonem profesjonalnym. Każda ścieżka osobno w program Cubase SX a potem zmontowanie wszystkich ścieżek- mówię o demo zespołu. Masz jakieś próbki, jak brzmią nagrania z yamahy ? :tongue4:

Opublikowano

Guregoru a na co nagrywałeś ? na pendrive od razu, czy jak ? Ja jak nagrywałem, to przez specjalną kartę dźwiękową i mikrofonem profesjonalnym. Każda ścieżka osobno w program Cubase SX a potem zmontowanie wszystkich ścieżek- mówię o demo zespołu. Masz jakieś próbki, jak brzmią nagrania z yamahy ? :tongue4:

Nagrywam przez kartę prosto na kompa (każda ścieżka osobno), potem obróbka w programie Cool Edit, połączenie wszystkich ścieżek, jeszcze raz obróbka na wszystkich ścieżkach połączonych i nagrywane na płyty. Mikrofony na wokal z AKG i Shure, oczywiście pod perkusje itd też mikrofony do nagrywania. Demo jest na stronce ale to są nagrania przed obróbką końcową.

Opublikowano
  • Autor

to zapodaj stronkę :decayed: