Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pieniądze dla rodzin ofiar katastrofy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze temat jest cięzki ale poruszyć go muszę, a więc szlak mnie trafia jak czytam artykuły, ze rodziny ofiar nie mają co jeść i znajomi im przynoszą od niedzieli jedzenie.

Dlatego dostaną po 40 tys złotych.

Przeciez politycy sami na siebie bata kręcą, słysząc i czytając to wszystko coraz bardziej przestaje załować tych ludzi

Czy jak ja zginąłbym w wypadku samolotowym ktoś zainteresowałby się moją rodziną??? albo tym, ze mam kredyt na budowe domu?? NIKT!!! To w takim razie w czym oni są lepsi ode mnie??

Ludzie którzy zgineli nie zarabiali po 1000zł czy tez nawet po 4000zł tylko jak jest w zeznaniu majątkowym Putry za 2008 rok wychodzi ze zarabiał prawie 300tys zł rocznie a do tego miał nieruchomości itp.

Gdy jakiś czas temu była powódź w jakimś regionie polski (nie pamietam gdzie) politycy obiecali im pomóc i co z tego wyszło??? dostali po 4 tys złoty a potracili dobytki swojego zycia i to jest ok???

Jestem ciekaw co wy o tym myślicie??

Opublikowano

po co zaczynasz drazliwy temat? kazdy poprzedni zostal zamkniety, poczekaj az zaloba minie

Opublikowano

Paweł gdybyś Ty zginął i nie był ubezpieczony lot tak jak ich to Twoja rodzina dostałaby jedynie pieniądze na pochówek :confused4:

Od dawna wiadomo, że my szaraki nie mamy takich przywilejów..

Opublikowano

po co zaczynasz drazliwy temat? kazdy poprzedni zostal zamkniety, poczekaj az zaloba minie

A to nawet nie wiedziałem, ze podobne tematy były juz poruszone :embarrassed:
Opublikowano

A ogladaliscie video komentarze jednego goscia??

Tu jest pierwsza cześć

http://mega.kot.wrzuta.pl/film/2zoop2C72Zp/co_tam_hipokryci

Koleszka ostro na ten temat powiedział, skomentowali go negatywnie wiec poszedł dalej :gwizdanie:

dogadywanka wiadomo do czego

i kolejny

dogadywanka do tamtego

i oostatni na temat pogrzebu na wawelu

pitu pitu

Opublikowano

zginał kwiat polskiej inteligencji wiec im się należy robić żałoby i inne ceregiele

człowiek człowiekowi nie równy

w chinach było ostatnio trzęsienie ziemi zginęło ponad 600 osób

http://wiadomosci.onet.pl/2155510,12,1,1,item.html

ale kogo by to interesowało :gwizdanie:

ciekawe czy chociaż z innych krajów podzwonili żeby złożyć wyrazy współczucia?

też naprawdę jak widzę jakie jest podejście to tego wypadku tupolewa to aż mi się nie dobrze robi

zrobili z wypadku, śmierci ludzi, tanią sensacje :disgust: wręcz modę na żałobę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...