Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przód S4 czy RS4? Ankieta

Który przód:

1. 1. Który przód:

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, interesowało by mnie coś w stylu ankiety na temat co bardziej wam się podoba.

Przedmiotem o który pytam jest przód B5 zrobiony na S4 czy Rs4, proszę o pominięcie konieczności przerabiania tego drugiego, zapraszam do wypowiedzi :hi:

[mod]dodalem ankiete :wink4:[/mod]

Opublikowano

Zdecydowanie RS4 :kox: Ma charakter i agresję :evil:

Opublikowano

RS4 robi robotę oczywiście najlepiej całość :>

Opublikowano

A mi sie bardziej S4 podoba, z racji tego że RS4 bez poszerzenia tak sobie wygląda :gwizdanie:

Opublikowano

Poszerzenie to tak o wygląda w RS6 C5 :confused4: W RS4 B5 jest kosa :kox: A zderzak S4 to bardziej podchodzi pod seryjny.

Opublikowano

RSa rezaj, bo jest kox, do tego szerokie błotniki, i moze byś się o tył pokusił :evil:

Opublikowano

RS4 jest kozacki, a S4 :thumbdown:

Opublikowano

RS4 jest kozacki, a S4 :thumbdown:

aż w takie skrajności bym nie popadał, S4 też robi robotę, ale coraz więcej tego na forum, a RS ciągle rarytas :kox:

Opublikowano
  • Autor

dzięki wszystkim za zainteresowanie :hi: (chociaż spodziewałem się większego), ale nadal niemogę się zdecydować, posiadam zderzak od eski + grill oraz od reski + grill powiedzmy że w 90% przystosowany do zwykłej b5, i nadal niemogę się zdecydować który zderzak założyć do siebie, sprawa dość pilna bo niemam miejsca w garażu żeby to trzymać więc jeden trzeba założyć a drugi komplet do opchnięcia, tylko pomóżcie wybrać co zostawić i założyć :mysli:

Opublikowano

zakladaj z RSa ...

co znaczy przystosowany grill w 90% ?

przeciez ten grill ma identyczne zaczepy jak zwykly... wyjmujesz zwykly i wkladasz z rs4 czy z s4 ... jeden pies ;)

Opublikowano

Wszystko zalezy jak masz zrobione auto.

Bo jak mam do 16 cali czy 17 zakladac RSa to bedzie wygladac smiesznie :)

Opublikowano

Jeżeli masz chęci i trochę czasu :naughty: załóż od S obczaj a potem od RS i będziesz wtedy widział i podejmiesz decyzje :tongue4: RS ładniejszy :>

Opublikowano
  • Autor

Nowak zg, chodziło o przystosowanie zderzaka w 90%, wiadomo że grill plug and play

Wojtek A4, felga 17/8 szeroka i et 25 także jest dość szeroko i powinno wyjść ładnie

w poniedziałek przymiarka obu zestawów, zrobię fotki to może wrzucę jak by ktoś był zainteresowany

Opublikowano

mam to samo,zderzak od eski i rs-a kompletny,narazie zalozylem eske ze wzgledu ze mialem malo czasu na swieta tylko 4 dni,a lakiernik byl zajety zeby przerobic mi rs-a,ale juz na wakacje mysle ze sciagne eske i bedzie RS,tylko z rs-em jest ten problem ze ten zderzak ponoc nie spawalny jest,mialem w nim mala dziurke kolo rejestracji i 2 zaczepy - oddalem to do spawania ale koles odzwonil i powiedzial ze sie nie da go pospawac,bo jest z czegos tam co sie nie spawa tylko ewentualnie jakis specjelny klej sie stosuje......naszczescie dziurka jest b.mala wiec zakleje zywica...........eska podoba mi sie ale RS robi robote..jak masz szanse dawaj RS-a

ps.ale mowimy tu o ori zderzakach nie laminat

Opublikowano
  • Autor

Widoma sprawa że o ori, żaden laminat niewchodzi w grę :polew:, a z tym zderzakiem to mogę się zgodzić bo jest z zupełnie innego tworzywa niż S4, jest jak dla bardzo elastyczny, jutro po-przymierzam to zobaczymy co będzie ładniej wyglądać :)

Opublikowano

niw ma sie co zastanawiac jak masz kompletny RS4 to wkladaj a S4 sprzedawaj

Opublikowano

Mnie osobiście bardziej podoba się przód od S4 :) Ale moje zdanie jest jedno zarówno jeśli chodzi o pakiet S4 czy RS4 - jak już to robić całość tzn. oba zderzaki a nie tylko jeden. Ostatnio widziałem A4 B5 z przednim zderzakiem od RS4 i powiem Wam, że masakra - seryjne progi i zderzak tylni wyglądały tragicznie przez to, że zderzak od RS4 jest niski. Zero linii ani jakiejkolwiek spójności więc jeśli już to robić tylko całość :good:

Opublikowano

Ostatnio widziałem A4 B5 z przednim zderzakiem od RS4 i powiem Wam, że masakra - seryjne progi i zderzak tylni wyglądały tragicznie przez to, że zderzak od RS4 jest niski. Zero linii ani jakiejkolwiek spójności więc jeśli już to robić tylko całość :good:

:decayed: Z samym S4 też jest podobnie :wink4:

Opublikowano

przod RS4,tyl S4 i jest :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

przod RS4,tyl S4 i jest :kox: :kox: :kox:

Do tego przydalyby sie progi.

Bez progow bedzie lipa wg mnie...