Wojtek_A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Koledzy w weekend chcialem zmienic sobie tapicerke na czarna s line ale nie mialem u siebie podswietlenia pod daszkami przeciwslonecznymi. Mozecie mi pomoc jak to podklaczyc? NIestety elektrycznie nie jestem zbyt mocny i potrzebuje w tym temacie pomocy. Z gory dzieki za kadza podpowiedz. Pozdrawiam
yaboo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bart-S rezał środek s-line i pakiet oświetlenie uderz do niego
Bart-S Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zasilanie i masę najszybciej pociągniesz z lampki głównej - wieczorem wrzucę Ci dokładną rozpiskę gdzie się podpiąć.
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zasilanie i masę najszybciej pociągniesz z lampki głównej - wieczorem wrzucę Ci dokładną rozpiskę gdzie się podpiąć. Bede wdzieczny. zaraz ide sciagac sufit
Bart-S Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zasilanie lampek (pin 1) podepnij do 3 pinu w kostce panelu oświetleniowego (czerwono/żółty kabelek). Masę lampek podepnij do pinu nr 1 w kostce słonecznika. Natomiast pin nr 2 w słoneczniku do masy (pin 6, brązowy kabelek w kostce panelu oświetleniowego). 1
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zasilanie lampek (pin 1) podepnij do 3 pinu w kostce panelu oświetleniowego (czerwono/żółty kabelek). Masę lampek podepnij do pinu nr 1 w kostce słonecznika. Natomiast pin nr 2 w słoneczniku do masy (pin 6 w kostce panelu oświetleniowego). Podziekował Jutro walcze dalej...
Bart-S Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaraz zrobię Ci schemat - będzie łatwiej [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ Na zielono zaznaczyłem wiązkę którą masz fabrycznie... To ori schemat (troszke okrojony na potrzeby tego rezanka ). Wszystko się zgadza tylko masę ze słonecznika zapnij do brązowego kabla (pin 6 w panelu oświetlenia).
Wojtek_A4 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wszystko super tylko nie mam kostek do lampek... A inaczej sie tam chyba nie dostane( malo miejsca). Dzisaj weekend wiec kostki zamowie dopiero w poniedzialek, do serwisu trafia pewnie w srode... Auto bedzie stalo rozebrane do czwartku :wallbash: :wallbash: Chyba, ze cos zle mysle... Bartku a mala kostka z dwoma kabelkami( zielony i biały ) do czego jest? W starej lampce sufitowej przedniej byla wpieta tylko w zaslepke. W nowej juz pod cos jest wpieta???
Bart-S Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kostka z kabelkami zielony i biały to konektor do czujnika ruchu (dot. instalacji alarmowej). Bogatsza wersja fabrycznego alarmu posiada czujnik ruchu kontroli wnętrza instalowany w panelu oświetleniowym - nasze auta mają wiązkę przygotowaną pod ten czujnik. Jeśli chodzi o lampki - możesz owinąć piny taśmą izolacyjną jednak nie zabezpieczy ich to przed wyskoczeniem z pinu (bolca). Na Twoim miejscu poczekałbym za kostką i podpiął wszystko jak nakazuje fabryka
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kurde chyba lekkie spiecie :kox:bylo. Nie dziala mi wogole lampka sufitowa, duza. Moze wiecie, ktory bezpiecznik za to odpowiada??
Huberto_v Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zaraz zrobię Ci schemat - będzie łatwiej [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ Na zielono zaznaczyłem wiązkę którą masz fabrycznie... To ori schemat (troszke okrojony na potrzeby tego rezanka ). Wszystko się zgadza tylko masę ze słonecznika zapnij do brązowego kabla (pin 6 w panelu oświetlenia). Jestem na etapie podlaczania daszkow, jeszcze troche uproscilem schemat podlaczenia, Bart-S mozesz mi potwierdzic czy jak tak podlacze to bedzie OK? Dzieki za odp. [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 11:49_________________________________________________Z racji tego ze Bartek nie odp., no to moze ktos inny jest w stanie potwierdzic moje pytanie Z gory dzieki
Huberto_v Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wszystko jest ok. Ołkej to tak podlaczam
Rekomendowane odpowiedzi