rogaloo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam, mam problem a mianowicie: radio w moim Audi jest "nie ori". Radio działało i nagle jest brak dzwięku. Na wyświetlaczu radia jest wszystko ok, tzn ściąga fale radiowe. W ustawieniach radia też jest w porządku. I tutaj moje pytanie:czy radio i głosinki mają wspólny bezpiecznik? Gdzie ewentualnie mogę szukać przyczyny? Z góry dziekuję za odpowiedzi.
Soviet Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Głośniki nie są zabezpieczone bezpiecznikiem, sprawdź połączenie kostki z tyłu radia ewentualnie dalej za łączeniu z wiązką
nowekbdg Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Sprawdź kable od radia do kostki (jak masz podłącz głośnik byle jaki + i - tak jak idzie schemat do radia )jak to nie pomoże znaczy ze radio fake .
AudioBas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jak koledzy radzą sprawdź poprawność kabelków. Możliwe, że w drzwiach kabelki głośnikowe robią zwarcie (np na dziurach).
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jak koledzy radzą sprawdź poprawność kabelków. Możliwe, że w drzwiach kabelki głośnikowe robią zwarcie (np na dziurach). skoro koledze nie graja wszystki glosniki to albo kostka w radiu sie poluznila (ale to watpliwe) a najprawdpodobniej procesor w radiu powiedzial PAPA
Rekomendowane odpowiedzi