Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bede na 100%.. vaga tez wezme.. pod tesco tak?? zebym nie jezdzil calego miasta i szukal..

Opublikowano

witam w świecie żywych:) nie wiem jeszcze czy będę..

Opublikowano
bede na 100%.. vaga tez wezme.. pod tesco tak?? zebym nie jezdzil calego miasta i szukal..

Lecim razem?

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ----------

Czyli Tesco - 19.

Opublikowano

ja juz bede predzej w lesznie.. bede na tesco o 19.15 max..

Opublikowano
ja juz bede predzej w lesznie.. bede na tesco o 19.15 max..

No ok :smutas:

---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:50 ----------

No Panowie, a teraz proszę o recenzję w temacie :grin:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-ajl-audik-1-8t-quattro-180km-poczatek-nowej-historii-260407/

:quattro:

---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ----------

BTW. Co do kreski z wojthass'em to trochę brakło do moich 180'ciu :decayed: Nie? :decayed:

Opublikowano

co byla kreska?

Opublikowano

Była, była :) Dobrze ze jawor nie ma jeszcze w gazie bo nie lubie tego zapachu;p

Opublikowano
Była, była :) Dobrze ze jawor nie ma jeszcze w gazie bo nie lubie tego zapachu;p

:lol1:

:guma:

Opublikowano

heh.. to ladnie.. ja jak mnie Jawor przewiozl to juz mysle o jakims programie do mojego.. bo w drodze powrotniej do domu to zalamany bylem..

Opublikowano

Rewanżyk musimy zrobić jak nie będzie ślisko bo tak z Q to juz w ogole pozamiatane;p

Opublikowano

no jak ruszylem za wami to widzialem ze lekki poslizg byl i w sumie nie miales szans na starcie :D bo kola jednak z Q nie maja szans :) ale ogolnie fajnie idzie :D

Opublikowano

pesik87 dzięki jeszcze raz za logi:) Juz na forum do oceny :) A ta stronka maks !

Opublikowano

Teraz dopiero widze, że w Lesznie też się cos dzieje..Panowie dajcie znać jak zorganizujecie następnego spota..jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie wpadne :hi:

Opublikowano

pewnie ze nie mamy :) jest nas juz 7 a z toba 8 wiec mysle ze juz jakas fajna ekipa sie tworzy :banan:

---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

czajcie to chlopaki jakbyscie mieli jakies wyprawki hahaha Rumuński Lakiernik - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu :grin::grin:

Opublikowano

widziałem dobre płuca musi mieć :)

Opublikowano

heh.. dobre.. juz wiem jak pomaluje moj przedni zderzak...lol

Opublikowano

cześć,łukasz patrzyłem w etce i teoretycznie trójkaty w b5 i w b6 sa takie same,przy nastepnej okazji spróbujemy jeszcze raz na spokojnie go przymierzyc.

Kurde szkoda że zwinałem sie w ta niedziele wczesniej takie atrakcje mnie omineły

Pozdr

Opublikowano
cześć,łukasz patrzyłem w etce i teoretycznie trójkaty w b5 i w b6 sa takie same,przy nastepnej okazji spróbujemy jeszcze raz na spokojnie go przymierzyc.

Kurde szkoda że zwinałem sie w ta niedziele wczesniej takie atrakcje mnie omineły

Pozdr

Następnym razem wezmę ze sobą cały asortyment trójkątów, sztuk 4. :grin:

Opublikowano

Quattrowcy śnieg spadł, moze polatamy bokiem ? ;)

Opublikowano

ja wlasnie wrocilem z latania.. sama przyjemnosc.. :)