tolek85 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 W końcu heble na aucie Różnica jest dość duża W komplecie przód i tył w kolorze czarnym, oraz nowe przewody hamulcowe
seves Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 W końcu heble na aucie Różnica jest dość duża W komplecie przód i tył w kolorze czarnym, oraz nowe przewody hamulcowe za***iście z tylu oslony tez zmieniales?
tolek85 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak, też trzeba było zmienić
addassko Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 seves mialem okazje widziec wczoraj live i powiem Ci kox a tak swoja droga gadalem z Tolkiem i ustawimy sie z w 3 bo musze looknac w twoje dvd bo ja swoje w najblizszym czasie bede podlaczal z pomoca oczywiscie Tolka :gwizdanie: :decayed:
seves Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 seves mialem okazje widziec wczoraj live i powiem Ci kox a tak swoja droga gadalem z Tolkiem i ustawimy sie z w 3 bo musze looknac w twoje dvd bo ja swoje w najblizszym czasie bede podlaczal z pomoca oczywiscie Tolka :gwizdanie: :decayed: spoko nie ma sprawy no oczywiscie jakby inaczej z pomoca Tolka ale ja go jeszcze nie mam.. finalizuje transakcje dopiero :gwizdanie:
addassko Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 seves mialem okazje widziec wczoraj live i powiem Ci kox a tak swoja droga gadalem z Tolkiem i ustawimy sie z w 3 bo musze looknac w twoje dvd bo ja swoje w najblizszym czasie bede podlaczal z pomoca oczywiscie Tolka :gwizdanie: :decayed: spoko nie ma sprawy no oczywiscie jakby inaczej z pomoca Tolka ale ja go jeszcze nie mam.. finalizuje transakcje dopiero :gwizdanie: czekamy ;)
akjam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 W końcu heble na aucie Różnica jest dość duża W komplecie przód i tył w kolorze czarnym, oraz nowe przewody hamulcowe No muszę to też wykonać...
tolek85 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Lekki powiew wiosny, to trzeba było się wziąć za małe porządki i drobne modziki Po dłuższym czasie leżakowania wtyczki do fotochromu, w końcu podłączone: I małe odświeżenie środeczka, bo błoto aż na drzwi wchodziło
seves Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no modzik z lusterkiem zajefajny i przydatny co? co tu taka cisza w ogóle?
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no modzik z lusterkiem zajefajny i przydatny co? co tu taka cisza w ogóle? nic się nie działo to i cisza była
tolek85 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 W ostatnimi czasu w aucie kompletnie nic się nie dzieje, brak czasu… zbyt dużo obowiązków… ale jest jeden, kolejny modzik. SERVOTRONIC Jest mega fajnie, w miejscu, jak wiadomo, servotronic chodzi super lekko, ale i przy większych prędkościach chodzi zdecydowanie „twardziej” niż przy zwykłym wspomaganiu. Super rzecz, polecam wszystkim No i wielkie podziękowania dla NOSB`a za rezanie, profi robota!
seves Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 no Tolek gratki kolejnego konkretnego moda pewnie było z tym trochę rezania co
tolek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wątek trochę zapomniany autko już dawno nie modzone i w zasadzie nie przewiduję dalszych zmian. Na bieżąco tylko sprawy eksploatacyjne. Jedyne co z nowości wpadło, to dystanse na tył… Uploaded with ImageShack.us Niby nic a jednak
siemian Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nie no gruuuubooo Tolek nie szalej tak :decayed::decayed:
tolek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No na ten sezon juz wystarczy
akjam Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szybka piłka na spocie i od razu inaczej na tyle.
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wątek trochę zapomniany autko już dawno nie modzone i w zasadzie nie przewiduję dalszych zmian. Na bieżąco tylko sprawy eksploatacyjne.Jedyne co z nowości wpadło, to dystanse na tył… http://img856.imageshack.us/img856/7533/dystans.jpg Uploaded with ImageShack.us Niby nic a jednak kiedyś też nad tym pomyślę.....może na zimę fajny sedanik
Rekomendowane odpowiedzi