hhacek Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 ........ he he tak naprawde to w UK dzis mialem okazje byc na spocie angielskiego klubu Audi, jak widac na fotkach bylo pare fajnych furek 1xRS6 avant 1xRS6+ 1xRS6 sedan (520bhp) + troche S3 no i kilka A4 , nawet byl jeden diesel :) : ) brave geezer !!!!!!!!!!! razem 18 autek , zalapalem sie na rundke w RS6 (520 bhp) i musze powiedziec ze mi sie spodobalo , ten dzwiek V8 biturbo , powala na kolana.
schiller Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 mhh malina :drool: tylko szkoda ze te wszystkie autka jakies "prawe" sa
Gość rob Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 jakby zsumować moc, to trochę koników było
T-żółw Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 he he jak na UK to norma :th:...prawie bo RS4 zabraklo dajzel to w ramach zartu przyjechal chyba
Iverson Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 No to pięknie się Brytyjczyki wożą, wszystko ok. ale ten klimat kaszana i kiera po "zboczonej" stronie!!
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 czy ja tam dobrze widze A4 z czarnymi przednimi swiatlami? Fajne to. Znasz jakies szczegoly co to za lampy??
adadur Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 Najważnejsze że ramki klubowe są też w Londynie
hhacek Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 murzyn tu masz pare fotrk tego 1.8t Q zrobionego na RS4 sedan, , te swiatela z tego co wiem to sa orginalne xenonki od RS4 i maja naklejona folie !!!!! :) z daleka robi oko ale z bliska...............hmmmmmmmmm
Iverson Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zajebiozo wygląda ta furka!! :drool: Silnik seria czy modyfikowany??
Rekomendowane odpowiedzi