Bary1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jakim kluczem powinno się wykręcać wtryskiwacze w silnikach 1,9 TDI?? Jest jakiś specjalny klucz do tego? Próbowałem płaskim ale złamał mi się...
Bary1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Ale to chyba musi być jakiś specjalny nasadowy bo zwykły nie wejdzie bo przeszkadzają wyjścia do wężyków paliwowych....??
Przemots Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wtryski w TDI się nie wykręca tylko wybija.Ja kupiłem takie urządzenie i wyszły bez problemu http://moto.allegro.pl/item990915785_wtryskiwacz_wtryskiwacze_wtryski_vw_tdi_wybijak.html
Sztomel Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 odkręca się tylko jarzma trzymające wtryski do głowicy a same wtryski wyjmuje się specjalnym ściągaczem lub poprostu wyjmuje ciągnąc do góry jeśli nie są przypieczone.
djark00s Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 wlasnie jestem na tym etapie rowniez to sie przyda mi wyszly bez wiekszych problemow bez sciagacza.
Rekomendowane odpowiedzi