imelvis Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Buszując w sieci znalazłem takowe dwa filmiki: http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-pozbyc-sie-wgniecen-za-pomoca-suchego-lodu http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-usunac-niewielkie-wgniecenia-karoserii-auta Sam co prawda nie testowałem jeszcze tego ale całkiem obiecująco wygląda to na tych filmach Mam nadzieję, ze się komuś przyda:)
lowrider Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Hmm... ciekawe! Ciekawe czy to działa i na jakie wgniecenia. Mam małe wgniecenie, wielkości monety 1zł, ale coś czuję że ta metoda się tu nie sprawdzi (za mała średnica). Mam nadzieję że ktoś spróbuje i opisze tu wrażenia.
mathrix Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Jak widać brakuje odważnych Lepiej kłaść szpachlę
kamilos_zelo Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 próbowałem... nie działa na dole drzwi mam dość duże podłużne wgniecenie... nagrzewałem suszarką, później zamrażałem-zamrażacz można kupić w aptece(dobry dla sportowców na kontuzje) efekt raczej zerowy ale lakieru nie uszkadza. Dla niewiernych radze wyprobować gdzieś na małej niewidocznej powierzchni.
pesik87 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mi dzisiaj zadzialala ta metoda.. kolega wjechal mi lekko w drzwi.. wgniecenie pomiedzy srodkowa listwa a dolna.. i nagrzalem opalarka i potem zamrazacz z apteki.. i odstrzelilo.. i jest git.. a wgniecenie bylo wielkosci dloni ale mocne..
kamilos_zelo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 to może działać na troche mocniejsze wgniecenia. Ja mam dość płytkie to wgniecenie... pewnie dlatego nie zadziałało...
zdzis Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jeśli blacha nie jest dosłownie wgnieciona tylko przepchnięta i w żaden sposób nie zagnieciona to przecież wyjdzie i za pomocą magnesu czy iinych dziwnych rzeczy oferowanych na alledrogo
Rekomendowane odpowiedzi