Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felgi jak felgi , wpadniesz w dziurę to i 16 rozwalisz ale ja widzę ile osób demontuje sportowe zawiasy z aut i zakładają serie - z tych aut zakupionych za Odrą

Opublikowano

Uuuu

no to widze ze chlopaki zaczynaja na fajnych felgach smigac po kraju :D

No to pokaze wam jakie ja kupilem...

Jak wam sie podobaja??

felga...jpg

jeszcze jedno pytanie.. czy my wogole mamy jakies naklejki klubowe na autka??

pozdrawiam

Opublikowano

Fajne fele i niezły rancik.

A co do naklejek to jak tylko znajde chwile to się nimi zajme

Opublikowano

I mam kolejny problem, dzisiaj dzwonila babka ze nie ma juz tamtych i sa jeszcze jedne o ET 48 ?? Pewnie nie bardzo do A4 ?? Odpiszcie szybko ...

[ Dodano: 2006-03-27, 13:08 ]

Sprawa dotyczy felg RIAL MONTREAL - 8x17 5x112 ET48 , ale sie wkurzylem , co robic kupowac i robic dystanse czy co ??

Opublikowano

Bez dystansów raczej będzie obcierać , a jak nie to będzie bardzo felga schowana w nadkolu

Opublikowano
I mam kolejny problem, dzisiaj dzwonila babka ze nie ma juz tamtych i sa jeszcze jedne o ET 48 ?? Pewnie nie bardzo do A4 ?? Odpiszcie szybko ...

[ Dodano: 2006-03-27, 13:08 ]

Sprawa dotyczy felg RIAL MONTREAL - 8x17 5x112 ET48 , ale sie wkurzylem , co robic kupowac i robic dystanse czy co ??

wogóle ich nie robią z mniejszym ET ?? np. 35 ? jak robią to szukaj gdzie indziej

Opublikowano

No niby nie robia, i dystanse podobno mozna zrobic z tarcz hamulcowych i bedzie gralo ? Co o tym myslicie ? i z tymi "dystansami" wyjdzie ET 43 ?

Opublikowano

jak z ET 40 wchodzi 17'' bez to może pierw sprawdż - moze nie będa konieczne a jak co to tylko parę dyszek wiecej

Opublikowano

Juz zmienilem zamowienie , tamtych nie ma, po roznych dylematach zamowilem RIAL MONTREAL + dystanse - 8x17 5x112 ET48 , rowniez 2 tyg oczekiwania az z niemiec przyjda i fotka :

:mrgreen:

rial1b7gx.jpg

Opublikowano

no i po kłopocie , mówię Ci że czym więcej się szuka tym jest większa niepewność i metlik w głowie - ja teraz ważyłem jedną 17'' i kurcze - wazy 11 kilo dodać szerszą gumę do tego

to jedno koło będzie cięższe od serii o 10 kilo - nieżle zmuli auto pewnie.

Jak już przy kółkach jesteśmy to zapytam ile nabijacie powietrza w takie opony

jak 225/45/17?? mam avanta

Opublikowano

no , tylko ze ty masz 1,8T , to pewnie roznicy nie odczujesz ;) A ja na 1,6 to raczej napewno odczuje :mrgreen: ale co zrobic na stalówkach nie bede jezdzil w sezonie :wink:

Opublikowano
no , tylko ze ty masz 1,8T , to pewnie roznicy nie odczujesz ;) A ja na 1,6 to raczej napewno odczuje :mrgreen: ale co zrobic na stalówkach nie bede jezdzil w sezonie :wink:

może przestanie mi targać asfalt na trzecim biegu :mrgreen: mam 190KM

Opublikowano

hehe , to pozycz z 30 ;) Niezle autko ..

Opublikowano

odbiegamy od tematu , no nic - lecę pakować fele do kufra

bo musze w dwóch zmienić - swoim i żony , narazie w zone autku

bo do mojego musze się odpowiednio ubrać / na czarno :mrgreen: /

Opublikowano

Wojtas jakie dystanse zamówiłes?? I ile Cię będą kosztować??

Opublikowano

Hej, tzn jakie to ja sam niewiem , ten koles ma firme sie zna dobrze i powiedzial ze robia dystanse z tarcz hamulcowych do a4 albo VW i w sumie 50 zł ;) zobaczymy co to jest ...

Dystanse mozna spokojnie zrobic ze starych tarcz hamulcowych odpowiednich do modelu samochodu, obcina sie je do wielkosci "normalnych" dystansow, cena mala a i wytrzymalosc dobra bo to z oryginalnych czesci ;)

Mam fajna stronke - mozna zobaczyc jak bedzie autko wygladalo na wymarzonych felgach :mrgreen:

http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl

Opublikowano

tą stronkę to już chyba wszyscy znają , jutro u mnie w realu z rana to się okaze jak a dzisiaj zmieniałem w aucie żony / megane grand - też auto tylko inaczej :mrgreen: /

Opublikowano

No ja w sumie dobrze 2 tygodnie to akurat sie pogoda ustabilizuje i troche dziur połatają, daj fotki jak bedziesz mogl

Opublikowano

Witam, w lato latam na 17" oettingera, oponki Dunlop SP SPORT 9000 235/45/17, w zimie stalowki 195/55/15. Jezdzi sie calkiem dobrze, czasami pojawiaja sie male problemy z trakcja :lol:

oeetinger5bn.th.jpga4side9qi.th.jpga4front6yw.th.jpg

Opublikowano

Zawias oryginalny czy cos robione ? :?: