Opublikowano 2 Stycznia 200917 l jak szukasz 17 to znajdz jakies w miare lekkie felgi... bo 235/45 Zr17 z ciezkim kolem potrafi zamulic... :gwizdanie:
Opublikowano 2 Stycznia 200917 l heheh no jest ale 90% to wloskie podroby, zwane na naszym forum jako plstelina;)
Opublikowano 2 Stycznia 200917 l Wiem o co chodzi.kumpel kupił bo poleciał na cenę a teraz co 2 miesiące jeździ żeby mu wyważyli teraz żałuje.
Opublikowano 2 Stycznia 200917 l Ja to spróbuję poszukać czegoś oryginalnego od nowszych modeli audi nie koniecznie musi być od audi. ważne zeby były markowe a nie jakies no-name'y
Opublikowano 2 Stycznia 200917 l Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć.
Opublikowano 3 Stycznia 200917 l Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć. Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami
Opublikowano 3 Stycznia 200917 l Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori
Opublikowano 3 Stycznia 200917 l Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori dokładnie więc nie ma co liczyć że kupi sie nowe markowe felgi np. 17" w cenie poniżej 2000zl
Opublikowano 3 Stycznia 200917 l gzybek moj blad.. No ale: Lepsze uzywane 18 ori niz nowe 17 jakiejs dziwnej firmy..
Opublikowano 4 Stycznia 200917 l Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie. Znaleźć ładne felgi dobre jakościowo w gąszczu plasteliny jest naprawdę ciężko. Dużo tego wszystkiego a jeśli przyjdzie wybrać coś konkretnego to już jest gorzej.
Opublikowano 4 Stycznia 200917 l Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie. Dlatego trzeba dokładnie sprawdzać..., na odwrocie felgi wszystko ładnie pisze