Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam w swojej 17 alusy oponki 235/45/17 wygląda to zajefajnie prowadzi się dobrze i chyba bym się nie zdecydował na mniejsze :good:

Opublikowano

Właśnie szukam takich 17" ale łąmię się co do obniżenia zawiechy nie chciałbym ruszać a tan wzór to mój jedyny wybór, albo te albo żadne :D

Witaj jaca,

Mam do sprzedania takie 17" s-line po jednym sezonie. Jak bedziesz chciał zobaczyć jak to wyglądało u mnie to wyśle ci fotki na maila.

pozdrawiam :rolleyes:[br]Dopisany: 23 Listopad 2008, 19:55_________________________________________________Witam wszystkich klubowiczów :hi:,

Mam do sprzedania komplet 17" felg S-Line z oponkami Michelin PSP2 po jednym sezonie. W następnym roku planuje założyć ten sam model tylko w 18". Zainteresowani proszeni są o kontakt mailowy lub GG.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Panowie czy do audi a4 b5 avant z 2000roku wejdą te felgi http://moto.allegro.pl/item491378460_alufelgi_z_opona_lato_do_vw_audi_mercedes_18.html

Z tym ET niebardzo. Coś czuję że będzie ocierało. Ale rant mają fajny :naughty:

Opublikowano

Felgi do jakiej wielkości "ujdą" do seryjnego zawieszenia? Nie pali mi się do obniżania puki co zawiechy, bo 90% czasu latam po Poznaniu i cenie sobie komforcik, ale wieksze felgi chciałoby się miec na wiosne, tylko jakie duże? Co by nie wyglądać jak ktoś gdzies napisal: "jak wilk pod lasem".

Obecnie jezdze na 15tkach :(:(

Opublikowano

17'' To minimum do B6 i wygląda dobrze na ori zawiasie :good:

Opublikowano

Czesc jestem nowy na forum i chcialby sprzedac alu 18 s-lina orginalne z praktycznie nowymi oponami 18/40/195

Opublikowano

Czesc jestem nowy na forum i chcialby sprzedac alu 18 s-lina orginalne z praktycznie nowymi oponami 18/40/195

kolego, takie rzeczy to tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam-b14.0/

Opublikowano

17'' To minimum do B6 i wygląda dobrze na ori zawiasie :good:

17" na ori, ale pomyśl nad 18" + 1BE. Komfort niewiele spadnie ale autko będzie dużo ładniej się prezentowało.

Opublikowano

Są podobne do BBSów :tongue4:

Opublikowano

Tomasony ładniejsze :tongue4:

Opublikowano

oba fajne ... osobiscie bardziej mi sie podobaja alutec`i ... sam je kiedys mialem i sprzedalem koledze z forum a4 ;)

tutaj mozesz zobaczyc jak prezentowaly sie na aucie

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_s4_19_cali_full_kox-t12919.0.html

lub

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/42292

Opublikowano

mam malepytanko... co sadzisie o jakosci MAM8?? dokladnie 18"?

Opublikowano

Jak kupisz ori to będziesz zadowolony. Wzór piękny :good: Dla mnie najładniejsze fele na jakich wyjeżdzało Audi :naughty:

Opublikowano

no wzor ladny, chyba jedyny pasujacy do mejej zgnilej zieleni:/

Czyli MAM8 mam rozumiec jakosciowo nie sa takie zle??

Opublikowano

Ori są jakościowo bardzo dobre. Tylko jakieś plastelinowe podróbki psują opinię tym alu. Nowak_zg ma 19" to zagadaj do niego. Ale coś czuję że potwierdzi moje zdanie :tongue4:

Opublikowano

no juz rozmawialem w sumie... wszyscy je odradzaja, nie wiem czemu. A jak mozna rozpoznac podrobke od ori MAM??