Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie tak się zastanawiam jakie mam do siebie kupić. Rozsądne będą chyba 16 calowe, bo przy większych jakbym wpadł w jakąś wrocławską dziurę to miałbym chyba kłopot. Dobrze myślę?

Pozdrawiam

Niby tak, niby nie, jak porządnie przywalisz to i 16 pójdzie, ja się zdecydowałem na lato na 17" i nie narzekam, a dziurek ci u nas dostatek :gwizdanie:
Opublikowano

AndyN, nr 2 jest teraz dostępny z polerowanym frontem z grafitowym/szarym lakierem, więc na szarej myszce powinny ładnie leżeć. Nie ma jeszcze zdjęć, bo pierwszy komplet kupiłem w sobotę :decayed:

Zdjęcia zrobili, ale chyba jeszcze ich nie wystawili na aukcji. Cena wyższa o 250zł.

Opublikowano

waskipl, widzisz chyba pod nr 2 inne fele... :polew:

Spójż jeszcze raz.

Opublikowano

Planuję kupno felg 17''

Jakie ET powinny mieć te felgi żeby bez problemu do mojej A4 B6 quattro weszły te opony: http://eu.goodyear.com/pl_pl/sitewides/press/article32/ w rozmiarze 225/45/17

Opublikowano

Planuję kupno felg 17''

Jakie ET powinny mieć te felgi żeby bez problemu do mojej A4 B6 quattro weszły te opony: http://eu.goodyear.com/pl_pl/sitewides/press/article32/ w rozmiarze 225/45/17

Andy tyle czasu juz jestes na forum i nie znalazłeś takiej informacji ?? :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

bardzo solidne ori felgi... jesli chcesz tylko 16 to bierz :th:

zobacz jak wygladaja na moim aucie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afb_nowe_fotki_mojej_a4-t19001.0.html

Opublikowano

bardzo solidne ori felgi... jesli chcesz tylko 16 to bierz :th:

zobacz jak wygladaja na moim aucie http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afb_nowe_fotki_mojej_a4-t19001.0.html

A cena ok? Opony sa z 35 tyg. 2004 roku.

Opublikowano

czy śruby ze stalówek 15" będą nadawały sie do alu 7,5x17" ??? jakoś dziwnie wyglądały jakby za krótkie jak podpasowywałem...

jutro robię przekładkę-gdzie ewentualnie można dostać dłuższe śruby??

Opublikowano

Poszukaj na allegro, bez problemu znajdziesz śruby takiej długości jak bedziesz chciał.

Opublikowano

jak bym musiał wybierać to nr.2 :przebiegly:

Opublikowano

nr 2. :th:

nr 1. wyglada jak pokrywka od garnka.. :polew:

Opublikowano

aj tez jak bym mial mozliwosc to chyba bym sie zamienil na 2 :cool:

Opublikowano

jak bym z musu mial wybierac to nr 2 :th:

Opublikowano

Raggaman, myslałem nad tym ale do 17 mysz zrobic glebe, więc dochodzą wydatki. No i 17 też są droższe, a do tego jeszcze kupuje nowe kapcie wiec muszę liczyć się z kasa... :(

Opublikowano

Raggaman, myslałem nad tym ale do 17 mysz zrobic glebe, więc dochodzą wydatki. No i 17 też są droższe, a do tego jeszcze kupuje nowe kapcie wiec muszę liczyć się z kasa... :(

No Ok. a nie możesz sobie znaleźć felg.. używanych z oponkami w dobrym stanie ?

Można kupic takowe od 1500- 2000 -> to i tak Cie wyniesie mniej niż nowe 16 + oponki .. i jeszcze zostanie Ci na to by zrobić pare mm...w dół :wink4: