bunek Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam Panie i Panowie czy jak odpadaja wam listwy boczne to kupujecie nowe czy znacie jakis dobry sposob na zamontowanie starych?
ykk Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Ale ktore? Te wyzej czy nizej na drzwiach? Jesli te przy progach to pewnie zardzewialy i puscily.. Jedz do ASO i kup nowe, nie oplaca sie ich regenerowac..
angela Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 Mi wlasnie nie dawno odpadly obydwie tylne...koszt w ASO 66zl szt tyl, ale nie wiem czy przod ta sama cena.....
Szewczenko7 Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 ale nie wiem czy przod ta sama cena..... przod bedzie drozszy
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 przednie są chyba dużo droższe... kolega Dread83 sprzedaje komplet ori z przesyłką za 399zł ale sprzedaje też chyba na sztuki... piszcie na PW...
angela Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 kolega Dread83 sprzedaje komplet ori z przesyłką za 399zł ale sprzedaje też chyba na sztuki... piszcie na PW... koszt listwy przedniej w ASO 90zl szt
alvaro Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 aaa to bez kitu drogo... ja nigdy nie sprawdzałem cen tych listew bo to nie do mojego modelu ale jak tak sprawa się przedstawia to nie ładnie oj nie ładnie...
marbol Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 tu są za 292zł komplet http://www.allegro.pl/item209706780_dolne_listwy_drzwi_komplet_audi_a4_9501r.html
Bartass_1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie panikujcie klej na goraco i bedzie po sprawie nie mialem czasu sie wybrac do ASO, mialem klej pod reka i od mieiaca nie mam problemu z listwami , (a była cholernie zgnita ta metalowa prowadnica) nie ma sladu, ze byloi cos klejone przylega dobrze, nic nie odstaje
Gość rob Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 klej do szkła bardzo dobrze trzyma, sprawdziłem :th:
Bartass_1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Widze, ze nie jestem sam z tym klejeniem
berciu Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie ma co kombinować na allegro są po 290 za komplet i na kilka lat spokój
przemko201 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 witam miałem ten sam problem listwy sie pokruszyły gdyz jest kontownik metalowy w srodku i wilgoc zawsze sie zbiera tam i zżera moim zdniem lepiej zainwestowac i kupic nowe wczoraj założyłem i jest git. Zauważyłem że nowe orginały są juz naprawione i sa z plastiku całego tak że powinny się już trzymać bardzo prosty montaż pozdro
marbol Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Właśnie jestem tego samego zdania, klej to nie rozwiązanie dalej będą pęczniały w środku aż na drzwi przejdzie rojda :shocked:a te nowe przylegają elegancko i przy myciu karcherem jest czysto za listwą
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 Mnie tez chyba niedlugo czeka wymiana dolnych listewek bo tylne mowia mi juz powoli papa
Stacez Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czy montaż nowych listew jest prosty, bo za kilka dni czeka mnie wymiana na nowe?
Reggi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Czy montaż nowych listew jest prosty, bo za kilka dni czeka mnie wymiana na nowe? Banalnie prosty ..wystarczy wykręcić śrubkę od wewnątrz u dołu drzwi ..i wysunąć listwę w prawo
Smieszny Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja kleilem i przez jakis czas bylo ok. Jednak juz zaczyna odchodzic od nowa wiec przymiezam sie do wymiany na nowa :>
Rekomendowane odpowiedzi