mateuszb1 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witma mam taki problem juz mam autko 2 tygodnie i mam taki problem, tył moge ręką przycisnąć i idzie cały tył do dołu. a jak siedzo 3 osoby z tyłu uuu to juz bardzo osiada:( sprawdzałem amorki w ASO i mówi wszystko wpożądku, kurcze i teraz nie wiem co robic te audi tak mają że tak siada tył prosze o pomoc szukałem w wyszukiwarce ale nic nie znalazłem
mirek s Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Amorki mają spowalniać podnoszenie się samochodu, gdy wsiadają Ci ludzie do bryczki to ściskane są sprężyny.
mateuszb1 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ZGADZA SIĘ SCISKANE:), ALE NIE MUSZĄ ONE WRÓCIĆ DO SWOJEGO POZIOMY JAK TO SPREŻYNA CHYBA POWINNA WRÓCIC DO SWEGO STANU SPOCZYNKWOEGO HE:) A UMNIE JAK ZOSTANA ŚCISNIENTE TO ODEJDĄ DOPIERO WTEDY JAK LUDZIE WYJDĄ HE
mirek s Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Musisz znaleźc auto podobne do Twojego i porównac. Innego wyjścia nie widzę. Nie pisz dużymi literami.
mateuszb1 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 ok sorki za duże litery, a w twojej jak jest??[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 06:11_________________________________________________i jeszcze na dodatek cos skrzypieć zaczeło:(
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Wjedź na kanał i zobacz czy nie masz czasem pęknietej sprezyny :gwizdanie: auto na równej powierzchni równo stoi bez obciazenia czy też tył jest nizej niz przód
mateuszb1 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 pojechał bym na kanał z miłą checią-ale byłem na stacji diagnostycznej i sprawdzałem tydzien temu i było ok z zawieszeniem na , ale miałem wydatki ostatnio ponieważ kupałem 2 tyg autko temu i wiadomo filtr oleje paski itp kosztuje:) autko na równiej powierzchni stoi równo bez obciążenia
Rekomendowane odpowiedzi