Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Pytanie o tylne zawieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma mam taki problem juz mam autko 2 tygodnie i mam taki problem, tył moge ręką przycisnąć i idzie cały tył do dołu. a jak siedzo 3 osoby z tyłu uuu to juz bardzo osiada:( sprawdzałem amorki w ASO i mówi wszystko wpożądku,

kurcze i teraz nie wiem co robic te audi tak mają że tak siada tył

prosze o pomoc szukałem w wyszukiwarce ale nic nie znalazłem

Opublikowano

Amorki mają spowalniać podnoszenie się samochodu, gdy wsiadają Ci ludzie do bryczki to ściskane są sprężyny. :hi:

Opublikowano

ZGADZA SIĘ SCISKANE:), ALE NIE MUSZĄ ONE WRÓCIĆ DO SWOJEGO POZIOMY JAK TO SPREŻYNA CHYBA POWINNA WRÓCIC DO SWEGO STANU SPOCZYNKWOEGO HE:) A UMNIE JAK ZOSTANA ŚCISNIENTE TO ODEJDĄ DOPIERO WTEDY JAK LUDZIE WYJDĄ HE

Opublikowano

Musisz znaleźc auto podobne do Twojego i porównac. Innego wyjścia nie widzę. Nie pisz dużymi literami. :hi:

Opublikowano

ok sorki za duże litery, a w twojej jak jest??[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 06:11_________________________________________________i jeszcze na dodatek cos skrzypieć zaczeło:(

Opublikowano

Wjedź na kanał i zobacz czy nie masz czasem pęknietej sprezyny :gwizdanie: auto na równej powierzchni równo stoi bez obciazenia czy też tył jest nizej niz przód :mysli:

Opublikowano

pojechał bym na kanał z miłą checią-ale byłem na stacji diagnostycznej i sprawdzałem tydzien temu i było ok z zawieszeniem na , ale miałem wydatki ostatnio ponieważ kupałem 2 tyg autko temu i wiadomo filtr oleje paski itp kosztuje:)

autko na równiej powierzchni stoi równo bez obciążenia