olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 siemka z ciekawosci chce zapytac o opinie tych tarcz? powoli zblizam sie do upgrade moich hebli, zaciski na przod pod 312mm sa teraz rozgladam sie za tarczami na przod i tyl mialy byc OZ ale cenowo slabo nastepna opcja ATM czekam na pierwsza partie jaka zrobi ale to okolo czerwca teraz znalazlem wlasnie Brembo MAX dzieki za wszelkie info http://bremboaftermarket.com/It/Car_Disc_Catalogue/Catalogue_Detail.aspx?ModelIDMaster=35260
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 pytanie powinno brzmieć: "... czy ktoś jezdził na..." :> :> :> osobiście odradzam, nic specjalnego, po za tym że ponad przeciętnie zżerają klocki
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 pytanie powinno brzmieć: "... czy ktoś jezdził na..." :> :> :> osobiście odradzam, nic specjalnego, po za tym że ponad przeciętnie zżerają klocki hehehe :polew: łoki tyle chcialem wiedziec w temacie
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ogarnąłeś temat tylnych zacisków ??? bo tarcze leżą i czekają
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 heh cos mi sie wydaje ze je wezme od ciebie bo cos temat umarl nie ma wiesci o rozstawie srub mocujacych tylne jarzmo w A4 B5 wiec nie mam jak szukac pod 255mm jesl;i nic przez weekend sie nie wyklaruje bedziem dzialac w temacie tylnych heh pamietasz co mi poleciles na tyl??
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 heh cos mi sie wydaje ze je wezme od ciebie bo cos temat umarl nie ma wiesci o rozstawie srub mocujacych tylne jarzmo w A4 B5 wiec nie mam jak szukac pod 255mm jesl;i nic przez weekend sie nie wyklaruje bedziem dzialac w temacie tylnych heh pamietasz co mi poleciles na tyl?? do B5 nie ma tarcz na 255mm, więc temat sobie odpuść dopiero B6 ma takową możliwość jarzma pod zacisk Lucas są wszystkie takie same na tył tarcze OZ + klocek TRW
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 ktos cos pisal o S4 po lifcie czekam na jedna odpowiedz od typa z allegro i bede wiedzial czy bede rezal tyl czy nie chociaz wszystko zmierza ku lipie hehe wrzocisz mi na PW jaki zestaw tarcz i klockow moze miec dla mnie moja skrzyna poszla do nieba
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 owszem można wrzucić od S4 ale to jest wentylowana tarcza 256mm a Ty pisałeś o tarczy solid 255mm
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 owszem można wrzucić od S4 ale to jest wentylowana tarcza 256mm a Ty pisałeś o tarczy solid 255mm dokladnie dobrze mowisz pojeb... ale dokladnie o to chodzi uzaleznione jaka cene kolo krzyknie
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mam gdzieś takie na warsztacie, ale nie wiem czy sie jeszcze nie przydadzą :mysli:
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 hehe to pomysl i daj cyne jaka cena by byla ewentualnie
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 raczej nie są do oddania, szkoda mi ich hehe nie tylko tobie szkoda hehe
Dev Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ale mam kolesia który ma rozp....ą S4, może sprzeda będę go widział jutro to pogadam
olovski Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 to Kolego zapytaj go moze cos sie wykludzi bedziem wiedziec jakie klocki i tarcze kupowac :>
Rekomendowane odpowiedzi