GILI Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Lista chętnych na zakup Koszulek z takim logo na klacie. Edycja 50 sztuk. Takie koszulki tyle,że z naszym logo http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_stedman_black_reaktywacja-t53547.0.html Comfort-T | Stedman Cena za sztukę 20zł. Dostępne: STEDMAN Comfort dla Panów jest jeszcze 12 x XXL 3 20 x XL 10 15 x L 10 12 x M 6 Comfort Women dla Pań 5 x L 1 5 x M 2 Dostępne rozmiary to: rozmiar szerokość wysokość S 53 68 M 55 71 L 58 72 XL 63 75 XXL 65 76 _______________________________________________________________________________________________ Lista: Resztek 2xM. Maciek80 2xXXL Tomeks 5sztuk Fazy 3xXXL,2xXL Gili 5xXL,2xM antonio 2xM alvaro 1xM,1xL jozek726 1xXL bobek80081 1xXL,1xXXL moskal 1xXL Łepski 2xM Trzeniu 1x zjawkowy1210 1xXL,1xXXL Bieniek 2x wypsiu 2x magnat4 1xL Jarkost 1xL mydlo 1xM,1xL marek12389 1xXXL Lodówa 2xL kpt,vóda 1xXXL skreślone odebrane Koszulek niema
antonio Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 .... małe OT od kiedy jesteś z pomorskiego?
antonio Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Gili jeżeli koszulki byłyby takie same jak te http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_stedman_black_reaktywacja-t53547.0.html to bez zastanowienia wziąłbym conajmniej 5 sztuk bo towar sprawdzony: za***ista jakość i dobra cena
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 ja chcę 1 szt ni c**ja bujaj się , Olka mi kupi i wyśle :decayed: Pozdrów ją
antonio Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 A może zrobić z pełnym logo :gwizdanie: bez napisu jest lepiej
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo
Hugo Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo A na gg pisałeś co innego :polew: Ale wazelinka
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo A na gg pisałeś co innego :polew: Ale wazelinka a kim Ty tu ku$%^ jesteś żebyś zabierał głos? :decayed: :decayed: :polew:
Hugo Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo A na gg pisałeś co innego :polew: Ale wazelinka a kim Ty tu ku$%^ jesteś żebyś zabierał głos? :decayed: :decayed: :polew: Kolegą Daymoona więc hamuj bajerę koleś
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo A na gg pisałeś co innego :polew: Ale wazelinka a kim Ty tu ku$%^ jesteś żebyś zabierał głos? :decayed: :decayed: :polew: Kolegą Daymoona więc hamuj bajerę koleś aaaaaaaaa to przepraszam :polew:
Hugo Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 to co dał GILI jest fajniejsze niż całe logo A na gg pisałeś co innego :polew: Ale wazelinka a kim Ty tu ku$%^ jesteś żebyś zabierał głos? :decayed: :decayed: :polew: Kolegą Daymoona więc hamuj bajerę koleś aaaaaaaaa to przepraszam :polew: Spoko.I daj już spokój z tymi przeprosinami na gg,skype, NK,Facebook,sms i mailu
Bieniek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Dobra ja tez chce 2 szt Tomeks obiecal, ze bedzie dbal aby kazdy mial wyprane i wyprasowane :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Tomeks obiecal, ze bedzie dbal aby kazdy mial wyprane i wyprasowane :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dokładnie ,wszystko załatwione w każdą środę Bieniek będzie zbierał koszulki,pranie,prasowanie i w czwartek rozwozi gdzie kto będzie sobie życzył w pakiecie załatwiłem mycie auta,sprzątanie środka i mycie szyb ...a dla chętnych,polerka gałki za filarem,ale to już prywatna inicjatywa Bieńka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi