andr3i Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 w sumie fajne autko, za***iście puszcza sie bąki w te fotele Andrzej jak zwykle czekamy az znowu przyjedziesz do PL. wez mi nawet nie mow bo program jeszcze swiezy a tu taka restrykcja w tym UK do dzis zaluje ze tego GOPRO nie kupilem i nie nagralismy tej drogi do Oliego jak przy 200 na wiosce cie wciagnalem no i ten zajac pomiedzy nami przy kresce.... o wsieklym psie juz nie wspomne PIotrek98igo
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 I jak Andrzeju? Zadowolony z malowania zacisków?
andr3i Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 No robota profi Ale tydzien musialem czekac bo galwanizeria zamknieta byla Dzieki za namiary Po odbior jechalem o 22 ::
H4mm3R Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 To git wiem, Madzia jechała z Tobą PS. popraw mój nick stronę wcześniej
andr3i Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Widze ze dobrze poinformowany jestes Mialem jeszcze i nich kola w grafit zrobic ale braklo czasu i kasy...
chopin Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Widze ze dobrze poinformowany jestes Mialem jeszcze i nich kola w grafit zrobic ale braklo czasu i kasy... DTM-y w grafit ?
andr3i Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Tak Taki sam kolor jak mialem wczesniej
kupczak90 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Nie nadążam za tym tematem, co raz nowe mody zaciski mega gdzie malowałeś, ile taki interes ?
andr3i Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 Dziekuje caly czas cos sie dzieje ale koniec projektu juz niedlugo Malowane w firmie ELTOM katowice Cena 450 zl Profi robota-naprawde polecam
instruktor83 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 gratulacje zadbanej b6 przejrzałem cały temat jestem pod wielkim wrażeniem
andr3i Opublikowano 4 Września 2014 Autor Opublikowano 4 Września 2014 gratulacje zadbanej b6 przejrzałem cały temat jestem pod wielkim wrażeniem dziekujeMusze wogole pierwszy post ogarnac Jutro dodam zdjecia z nowego moda zdjec nie udalo sie zrobic ale za to mala zapowiedz
kupczak90 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Dziekuje caly czas cos sie dzieje ale koniec projektu juz niedlugo Malowane w firmie ELTOM katowice Cena 450 zl Profi robota-naprawde polecam koszt spory, ale najgorsze bo auto masz przez kilka dni uziemione czujniki z tyłu fajna sprawa bo w sedanie do tyłu ciężko wyczuć ile mamy miejsca kamerki nie będzie ?? świeci się jak psu do swojego się przymierzam lada chwila Edytowane 5 Września 2014 przez kupczak90
andr3i Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) cena hm nie taka strasza, niektorzy na forum wolali 600 zl za pomalowanie a tutaj 150 zl taniej 1 lub 2 dni i masz zrobione chyba ze masz nowy komplet na podmianke to tylko wizyta u lakiernika i mechanik pozniej chyba ze sam zmienisz Bartek dzieki za podeslanie na sprawdzenie modulu kontroli cisnienia, jednak jest uwalony a twoj smiga ladnie nie pogniewasz sie jak sobie zostawie Edytowane 6 Września 2014 przez andr3i
barrowiec1 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ta, ta... A może czujniki do zimówek też Ci podesłać? ;-) Edytowane 1 Października 2014 przez barrowiec1
andr3i Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 glupio mi bylo juz pytac
barrowiec1 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Szczerze powiedziawszy, to mam jeden komplet na zbyciu [emoji6]
andr3i Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 panowie chyba zepsul mi sie zamek w bagazniku bo ani z pilota ani z boczka drzwi nie moge otworzyc bagaznika jedynie z kluczyka recznie auto zamyka sie normalnie tylko pytanie czy ew moze byc inna przyczyna niz sam zamek ?
konrad_A4 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 sprawdz, czy na tym serwomotorku pojawia sie napiecie, gdy naciskasz przycisk (zamek musi byc wtedy zamkniety), jesli tak to odpowiedz masz jasna.
kupczak90 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Typowa przypadłość https://www.youtube.com/watch?v=VfOyouGRWaI
Rekomendowane odpowiedzi