HaYeR Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam! No własnie jak sie za to zabrać... kupiłem nowa dysze... bo stara mi pękła :/ i dziwnie sika teraz po całym tyle... chciałbym ta dysze wymienic... ale jak ta stara wydostac? Przerabiał ktos ten tema?
Viper Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Wymieniałem ostatnio u siebie. Zdejmujesz tą górną plastikową nakładkę i następnie ciągniesz mocno dyszę spryskiwacza to powinna wyjść. Ona siedzi tylko na wcisk, dosyć mocno.
PiterA4 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 a co zrobic jak polowa siedzi w gniezdzie a druga polowa w mojej rece :ranting1:
stypa Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, ostatnio kupiłem zestaw naprawczy do tego silniczka, wymieniłem wszystko i jest ok. z moich obserwacji jedynie co możesz zrobić to : wyjąć i rozebrać silniczek, jak będziesz miał w dłoni samą rurkę która podaje płyn do dyszy to jakoś może uda Ci się wyciągnąć to co pozostało, w ostateczności minimalnie mógłbyś skrócić tą rurkę tyle żeby chwycić kombinerkami. pozdrawiam i powodzenia
PiterA4 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, ostatnio kupiłem zestaw naprawczy do tego silniczka, wymieniłem wszystko i jest ok. z moich obserwacji jedynie co możesz zrobić to : wyjąć i rozebrać silniczek, jak będziesz miał w dłoni samą rurkę która podaje płyn do dyszy to jakoś może uda Ci się wyciągnąć to co pozostało, w ostateczności minimalnie mógłbyś skrócić tą rurkę tyle żeby chwycić kombinerkami. pozdrawiam i powodzenia Dziekuje kolego :)a powiedz mi ile taki zestaw naprawczy kosztowal
wiesiu32 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 kolego podaj namiary gdzie kupiłeś ten zestaw i jakie były koszty, u mnie ukręciło się kolanko prowadzące do dyszy. z góry dziękuję za odpowiedź.
Admont Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Musisz rozebrać wszystko żeby wyjąć całą dyszę. Na forum poszukaj jest napisane jak to naprawić widziałem, że lutują ze starych anten całą dyszę
Rekomendowane odpowiedzi