ykk Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 sokolnh jeszcze tylko klameczki i lusterka w kolor.. :th:
Szuder Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Sokolnh, jest pięknie... :th: Twoja furka bardzo sie zmieniła na wielki "+" od ostatniego razu jak ją widziałem... :th: GRATKI!!
sokolnh Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 sokolnh jeszcze tylko klameczki i lusterka w kolor.. :th: sie pomysli, bo i tak mam prawe drzwi do poprawki po typowym zawadzeniu na parkingu, wiec moze odrazu reszta pojdzie w kolor choc lakiernicy krzywią sie jak mają malowac klamki po trzeba drzwi rozbierac Sokolnh, jest pięknie... :th: Twoja furka bardzo sie zmieniła na wielki "+" od ostatniego razu jak ją widziałem... :th: GRATKI!! dzieki wielkie, staram sie
kudalty66 Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 naprawde wszystko git bardzo ladnie sie kontrastuje, co to za zawieszenie jest -20???
sokolnh Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 naprawde wszystko git bardzo ladnie sie kontrastuje, co to za zawieszenie jest -20??? originalne 1BE
slepy Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 sokolnh gdzie kupowałeś zawias... bo fajnie sie na nim prezentuje...
sokolnh Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 tylko nie czerwony ..... :doh1: sokolnh gdzie kupowałeś zawias... bo fajnie sie na nim prezentuje... kupiłem od jednego z klubowiczów
Gość xxxxx Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 witam mam pytanie odnosnie przednich lamp, jakie to są lampy i czy pasują bez zadnych problemow w miejsca starych, czy trzeba cos przerabiac z uchwytami, blotnikami itp? pozdrawiam o lampach na forum sa juz poematy prosze poszukac
sokolnh Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 witam mam pytanie odnosnie przednich lamp, jakie to są lampy i czy pasują bez zadnych problemow w miejsca starych, czy trzeba cos przerabiac z uchwytami, blotnikami itp? pozdrawiam o lampach na forum sa juz poematy prosze poszukac lampy valeo było o tym czy pasuja, tu masz temat : http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie-t15032.0.html[br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 16:46 _________________________________________________update
ykk Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 sokolnh pieknie wyglada.. :th: pogratulowac gustu.. Jakies kolejne mody..?
Iverson Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ...no tragedii nie ma ładne dekielki felg.... ...no dobra PIĘKNA BESTYJA
seba1-2 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 no no no felgi s4 dodają uroku :th: :th: :th: iście diabelska maszyna
Maxxx Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 chyba najładniejszy wzór felgi do A4... Pewnie troszkę samochód przestał jechac na 225 oponkach co? Znam ten ból, jak wsadziłem do B4 1Z 17" z oponami 225 to myślałem, że turbina przestała pompować
grippen Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 nic dodać nic ująć super :oklaski: :oklaski: :oklaski:
sokolnh Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jakies kolejne mody..? :naughty narazie tylko lakiernik do klamek i lusterek, no i żeby mi poprawił prawe przednie drzwi bo śa po parkingowym zawadzeniu no i moze jakos kierowniczke sie uda dorwac Pewnie troszkę samochód przestał jechac na 225 oponkach co? eee nawet idzie, to jest troche wzmocniony 1z ładne dekielki felg.... własnie boje sie żeby amator sie na nie nie znalazł nic dodać nic ująć super :oklaski: :oklaski: :oklaski: dzieki :th: [br]Dopisany: 27 Marzec 2008, 21:12 _________________________________________________update
DominikC200 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Auto swietnie sie prezętuje na zywo, mialem okazje sie ostatnio przekonac jak stalem za toba na skrzyżowaniu w Krakowie. Jedna z ladniejszych A4. Pozdrawiam
blind1 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 jak dla mnie rewelacja,jak juz koledzy powiedzieli prysnij klami i lustra i bedzie lalunia ze hohoooo
slepy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 sokolnh czemu ja znalazlem Twoja furke na Allergro?? idzie pod mlotek czy co? bo widze w pierwszym poscie ze bedzie kiera, i nic juz nie rozumie
sokolnh Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 sokolnh czemu ja znalazlem Twoja furke na Allergro?? idzie pod mlotek czy co? bo widze w pierwszym poscie ze bedzie kiera, i nic juz nie rozumie jest do sprzedania, ale nie spieszy mi sie ze sprzedażają a że narazie nim jezdze i trafiła sie kierowniczka od s-ki to czemu nie
slepy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 ah to chyab ze tak, a co masz juz cos lepszego upatrzone???
Rekomendowane odpowiedzi