Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Odkopalem dzis aparat na urlop i.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim stanie ja kupilem :a4fan:.Na razie jestem na etapie dopieszczania mechanicznego - jak sie z tym uporam to sie wezme za optyke.Felgi straszliwe-jesli ktos ma jakies ciekawe 16 w dobrej cenie to prosze o kontakt-te co sa to po prostu nie to.Chetnie bym ja obnizyl - zmienil lampy przod tyl i do tego ladne fele i po prostu nic wiecej nie potrzeba;D Aha..uUsunac jeszcze naklejke Baby On Board ;) Wszystkie zmiany optyczne dopiero w zimie na razie musze mechanike dopracowac i jeeeeeezdzic.... :D

40611574bg5.th.jpg91165644jc6.th.jpg77669383rf9.th.jpg69740269sm9.th.jpg52420892vh1.th.jpg

Opublikowano

Standardowa A4, proponowane zmiany pomogą :a4fan:

Opublikowano

dużo pracy przed Tobą, jak coś tanio chcesz kupić, szukaj na allegro :th:

Opublikowano

zmiany kosztowne ale wyjdą zdecydowanie na plus :th:

Opublikowano

Jak zwykle :audi: jest piękne :thumbup:

Ale jak dla mnie fabryczne zawieszenie to jak na szczudłach! Dlatego od tego proponuję zacząć i felgi na ładniejsze i będzie wtedy git :dance:

Opublikowano
  • Autor

Panowie...panowie...to widac...i by sie robilo...ale wyjazd wakacyjny i w swini skarbonie mam juz limit wyczerpany na ten rok.No moze fele uda mi sie wychaczyc jak odpowiednio przygotuje zone :evil: A tak wogole to po pierwsze..mechanika na 100% - potem wizyta np.u kol. rogala na hamowce...dopieszczenie programu po tym wszystkim dopiero bedzie optyka...Zamierzam tym autkiem nieco pojezdzic...wiec lepiej niech jezdzi,daje ognia i zwija asfalt niz ladnie wyglada w garazu.To sie dopracuje z czasem...mija dopiero miesiac z kawalkiem od zakupu i musze przyznac ze jak na razie jestem naprawde pozytywnie tym samochodzikiem zaskoczony.Oby tak dalej...

Opublikowano

Ładniutki szary metalik drobne zmiany typu klamki w kolor, lusterka oraz wymiana migaczy na białe no i felunek mogły by dużo wnieść do wizerunku twojej :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

No i juz sie wpienilem....przygladam sie tym zdjeciom dzisiaj i czegos mi brakuje.No wlasnie-przeciez mialem kur.... znaczek A4 na klapie i juz go nie ma.Co za pieprzony kraj....zlodziej na zlodzieju...Sam chcialem te znaczki zdjac w sumie...ale nie komus dawac do cholery.Mozna to gdzies kupic czy tylko metoda "jak bog kubie tak kuba bogu"?:D

Opublikowano

Kupić można, ale może lepiej zdejmij resztę.

Jeszcze zarobisz sam a nie złodziej.

Opublikowano

ogólnie autko niczego sobie, dopieścisz je trochę i będzie jak nowo narodzone :)

Opublikowano

Ogólnie ladna seria,tylko ten spojler mi się troche nie widzi. Co do znaczka to ja ostatnio ściągałem z niunki i gdzieś się wala,jak chcesz to wyślę Ci za free. :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Z takim spojlerem juz przyjechala z niemcowni wiec na razie musi tak zostac-sa wazniejsze rzeczy od wizyty u lakiernika.Marza mi sie felgi 17 ale zima tuz tuz i zimowki i zawias by obnizyc...jezus maria czuje niemale wydatki.Potrzeba kasiory i konsekwencji i bedzie git.

Opublikowano

mnie sie podoba,male zmiany napewno pomoga :wink4:

kolorek ok,bo taki jak na mojej :decayed:

Opublikowano

zmiany są konieczne,

taki wygląd nie rzuca na kolana :polew:

dopieść ja optycznie i bedzie miodzio :thumbup:

:a4fan:

Opublikowano

Po planowanych zmianach bedzie całkiem Ok. :th:

Powodzenia

Opublikowano

Sporo roboty - ale najważniejsza mechanika (autopsja)

No i ten spoiler.... :thumbdown:

:a4fan: