Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A ty ile jeździsz po mieście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja odkąd założyłem 19 to w większości przepisowo :decayed:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 23:55_________________________________________________żartowałem :D

Opublikowano

ze zdjęć jaki mi czasem przysyłają wychodzi, że za dużo...

Opublikowano

ze zdjęć jaki mi czasem przysyłają wychodzi, że za dużo...

Oszukują Cię :P

Opublikowano

Tj. pisze OLO - 50 na wislostradzie to klasyk nad klasyki, co wiecej w tym miejscu gdzie jest 50 bardzo czesto stoi straz miejska z fotoradarem...

to cala filozofia polskich ulic..[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 09:25_________________________________________________ja tam jezdze zawsze na czerwonym ale tak zeby mi nikt w bok nie wjechal... reszta mnie nie interesuje... pedal w podloge i ogien z rury, w korkach ciezko bo trzeba czasami pod prad jezdzic albo po torach tramwajowych na marszalkowskiej ale to jest najlepsze w tym wszystkim :evil:

Opublikowano

przeważnie więcej niż można :decayed:

Zazwyczaj nie więcej niż można :naughty:

Brak mandatów za prędkość :kox:

Tj. pisze OLO - 50 na wislostradzie to klasyk nad klasyki, co wiecej w tym miejscu gdzie jest 50 bardzo czesto stoi straz miejska z fotoradarem...

hehe pewnie jakby tam nie było żadnego ograniczenia to byście i tak na coś narzekali - pewnie pasów by Wam było za mało :naughty:

To jest miasto, gdzie i po co Wam się śpieszyć :wink4:

Opublikowano

hehe pewnie jakby tam nie było żadnego ograniczenia to byście i tak na coś narzekali - pewnie pasów by Wam było za mało :naughty:

To jest miasto, gdzie i po co Wam się śpieszyć :wink4:

stary... nie wiesz co mowisz... tam lecac 100 czujesz sie jakbys stal w miejscu, 3 szerokie pasy.

rozumiem gdyby ograniczenie bylo na calej dlugosci do 80, ale 50 na dosc dlugim odcinku to totalne przegiecie.

Opublikowano

I uważasz że to ograniczenie jest tylko po to żeby kierowców na mandaty tam łapać :?:

Opublikowano

wiesz w ogole jak wyglada wislostrada?

Opublikowano

chyba kolega tam nie był. bo zrownanie predkosci na wislostradzie, z predkoscia w uliczkach chociazby pomiedzy domkami jednorodzinnymi ( a jest wiele miesc gdzie mozna 50) to skrajny debilizm. i TAK moim zdaniem stoi to tam tylko po to zeby ratowac budzet . szczegolnie z przyjezdnych kierowcow. ja tam jezdze troche niesmialo bo wiem ze warszawska drogowka uwielbia wylapywac tych przyjezdnych. a na wislostradzie jade na ogol kolo 100 i wszyscy mnie wyprzedzaja jak dzieciaka. i wcale nie wydaje mi sie zeby jechali za szybko. . .

wiec daruj sobier kolego uwagi ze zawsze nam cos bedzie przaszkadzac. to jest absurdalne ograniczenie i ciezko zrozumiec po co i komu ma sluzyc. skoro i tak nik go nie przestrzega a jakos niebzpiecznie z tego powodu nie jest...

Opublikowano

Hehe więc Sobie daruję, pozdrawiam :hi:

Opublikowano

bywało i 190km/h.. :bag:

Opublikowano

bywało i 190km/h.. :bag:

ale urwał : :kox:

Opublikowano

ja mam rekord na wisłostradzie 200 wiecej sie nie dało :decayed:

ale 4 rano wiec chyba przegieciem wielkim to nie było

Opublikowano

Było i 220 km/h na autostradzie A4... :gwizdanie:, w mieście maks 160 km/h... :embarrassed:

Opublikowano

to jest absurdalne ograniczenie i ciezko zrozumiec po co i komu ma sluzyc.

dokladnie, nie widzialem tam auta jadacego 50.

z reguly najnizsza predkoscia jest 70-80.

nie ma tam praktycznie ruchu pieszych, pasy sa bardzo szerokie, nie ma zadnych podporzadkowanych ulic, z ktorych ludzi nie mieliby pasa do wlaczenia sie do ruchu.

Opublikowano

Bo jakis debil podpisał papier, ze tyle tam ma być i teraz nie ma komu tego zmienić, dla mnie jest to idiotyzm, jechałem tam dosłownie raz i szlak mnie brał jak jechałem 80km/h bo wiecej sie bałem ponieważ wiedziałem ze drogówka tam szaleje a ja miałem wtedy 16pkt karnych. Ludzie mijali mnie jak chłopca mając po 120 na blacie. Ale nic sie nie poradzi na to :(

Opublikowano

ja na wislostradzie najwiecej mialem 150 ale pedal w podlodze byl, fabryka na wiecej nie pozwolila :wallbash: a do policjantow zawsze krzycze zeby spi...alali z drogi i z lewego pasa :evil:

Opublikowano

ja na wislostradzie najwiecej mialem 150 ale pedal w podlodze byl, fabryka na wiecej nie pozwolila :wallbash: a do policjantow zawsze krzycze zeby spi...alali z drogi i z lewego pasa :evil:

mięczak :thumbdown:

ja ich zawsze z drogi spycham :wink4:

:bag:

Opublikowano

jak jada jakies mlode pieski to sie troche rozpycham :naughty: juz kiedys przyszla skarga od nich ze niebezpiecznie jezdze :kox: :kox:

to im odpisalem ze lewy pas to nie szkółka i ze sluzy do wyprzedzania a nie podziwiania przyrody :gwizdanie:

Opublikowano

Ja najwiecej mialem 180 [kilka razy w sumie]... jak jechalem do pracy :polew: