Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Oj tam oj tam czymze byloby auto gdyby nie trzeb bylo go naprawiac ? Co do felg to same wymiary/parametry mowia tylko o tym jak siadzie kolo w aucie ( krawedzie felg ) . W feldze et 45 avus z s4 wchodzi zacisk s4 a w felge inna o innej budowie ramion i et 35 juz nie wejdzie i sporo bedzie brakowac Trzeba przymierzac
Stolkien Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie łam się przecież to nie duże koszta... Na Biednego nie trafiło :kox:
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Mily poczatek dnia. Przeplywka zgon, do tego stopnia, ze auto szarpie na maksa, jezdze na odlaczonej. Blad jednej sondy EGT... Chcialem pomalowac felgi na czarno, wzialem na podmiane kola od bajka (to samo ET i szerokosc) i zonk... felga ociera o przedni zacisk a Ty masz od SIDa heble czy ori że nie pasują
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Heble od SID'a. Nie łam się przecież to nie duże koszta... Na Biednego nie trafiło :kox: Tja
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Koleś robi wkłady do sond EGT. Widziałeś?
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Myslisz ze jak zielony to od razu glupi ?
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Myslisz ze jak zielony to od razu glupi ? :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Oni sa tylko upierdliwi ale swoje mozdzki maja
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Oni sa tylko upierdliwi ale swoje mozdzki maja myślisz
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Koleś robi wkłady do sond EGT. Widziałeś? widzialem juz dawno... i pewnie sprobuje tego, bo wole wydac 150 niz kilka razy wiecej
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzialaj zdaje to egzamin testowane juz u mnie w garazu
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ja mam w zapasie, ciekawe czy są sprawne. Co z kolektorem? Kiedy robimy? Ja mam sobotę wolną jakby coś Ciekawe czy otworki Nosba są dobre
Nosb Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 ilez to podpiac je ? wystarczy podpiac i zobaczyc : odpalic , pochodzi chwile , zgasic i zobaczyc czy sa bledy nie musisz ich wkrecac JA mam dwie w zapasie : jedna dobra druga z uwalona elektronika
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Co z kolektorem? Kiedy robimy? Ja mam sobotę wolną jakby coś tj. Ci pisalem - za tydzien mozemy jutro jade poza Wawe, chociaz za***iście mi sie nie chce... Buba, masz w zapasie sonde EGT ? Pozycz - padla mi ta po stronie pasazera (G235).
Reggi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Pany, moze chce ktos kupic moje fele ? RH, repliki MTM 18" ET35, 8". Dwie sa zarysowane lekko na rantach, oddam za jakies 1200PLN. Mam okazje kupic inne... a dwoch kompletow nie potrzebuje. Kurfa..jak nie pchniesz ich do wiosny to pomyślę nad nimi
moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Przeplywka zgon :shocked: :shocked: japierdole , przeciez ty miałeś tą superhiperniecrapowatą przepływke hitachi i sie wysrała ??? Blad jednej sondy EGT... padla mi ta po stronie pasazera (G235) nie przejmuj sie , ja jezdze z jebniętą sonda (tą sama co Ty) juz 3 miesiace i nic sie nie dzieje , tylko musze uważać zeby doładowanie nie przekroczylo 1bara bo mi wpada w tryb awaryjny i pewnie sprobuje tego, bo wole wydac 150 niz kilka razy wiecej ja bede na dniach zamawiał , tylko kosztuje 115 a nie 150
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 No wlasnie nie wiem czemu zgon, po pracy odepne stozek (ostatnio byl super czysty w srodku) i dokladnie suke - moze ze starosci... mam nadzieje, ze nie przez stozek
moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 No wlasnie nie wiem czemu zgon, po pracy odepne stozek (ostatnio byl super czysty w srodku) i dokladnie suke - moze ze starosci... mam nadzieje, ze nie przez stozek Ja w parówie jak miałem stożek , czyściłem go praktycznie co 3-4 tysie , tak profilaktycznie i tez zawsze miałem w środku po odkreceniu czyściutko jak w piździe anioła. Znane są przypadki j**nietej przepływki na ori filtrze , moze faktycznie Twoja sie skończyła
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 No ja stozek zakladalem nowy jakos w pazdzierniku/listopadzie... zrobilem na nim moze wlasnie 3500-4000km maks.
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 No wlasnie nie wiem czemu zgon, po pracy odepne stozek (ostatnio byl super czysty w srodku) i dokladnie suke - moze ze starosci... mam nadzieje, ze nie przez stozek Ja w parówie jak miałem stożek , czyściłem go praktycznie co 3-4 tysie , tak profilaktycznie i tez zawsze miałem w środku po odkreceniu czyściutko jak w piździe anioła. Znane są przypadki j**nietej przepływki na ori filtrze , moze faktycznie Twoja sie skończyła mi się przepływka ro***bała na ori puszcze. Fly pytałeś czy da się regenerować?
Rekomendowane odpowiedzi