A3 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Właściciel napisał wydech robiony w Sportmile a felgi DTM. Planujesz jakieś grubsze mody z silnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Właściciel napisał wydech robiony w Sportmile a felgi DTM. Planujesz jakieś grubsze mody z silnikiem? Witam, Tylko zmieniamy ECU i reszta pozostaje bez zmian, dlatego że planuje zmianę modelu za jakiś czas. Zostało nam ewentualnie dołożenie Superchargera lub Turbo, jednak nie będę się w to bawił na tym etapie w RS-ie, może następny właściciel się skusi. Nie twierdze, że to wystarczy, ponieważ apetyt rośnie w miarę jedzenia, jednak na tym pozostanę Zmiany dokonaliśmy prawie w każdej sekcji: - Silnik (dolot + ECU + układ wydechowy) - Zawieszenie (amortyzatory + sprężyny + stablizatory) - Układ jezdny (felgi DTM 19" + dystanse) - Wizualny (szyby + LED, podsufitka + bagażnik Alcantara) - Car Audio (instalacja custom Alpine, DLS, JL AUDIO, Proa-Systems) Tak więc na dzień dzisiejszy mamy taką listę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A co bedzie nastepne? RS6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A co bedzie nastepne? RS6? Za wcześnie aby teraz prognozować, na pewno coś 4X4 :>[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2008, 12:48 _________________________________________________ Foto zrobione przez Dominka Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Tylko 1 trzasnal? Nie wierze, dawaj wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Pawełek, a może byś się odezwał i pochwalił tymi felgami, co ? Nie mogłem z Ciebie wyciągnąć informacji co to będzie, a teraz siedzisz cicho Daleko do GM nie masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mam nadzieje że jeżeli będziesz zmieniał autko to też na audi tak? Dlaczego wogule myślisz nad zmianą autka czy RS4 już nie odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mam nadzieje że jeżeli będziesz zmieniał autko to też na audi tak? Dlaczego wogule myślisz nad zmianą autka czy RS4 już nie odpowiada? W miarę jedzenia apetyt rośnie, a ogólnie RS-a mam już 2 rok i zawsze jest tak chęć zmiany na coś szybszego Tak więc bacznie przypatruje się R8 TT, Lambo i nowemu 997 ze skrzynią PDG czy PDK bo sam zapomniałem, ale pracuje jak DSG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Z tego wszystkiego proponuje R8 :gwizdanie: bo Audi to Audi a jeżeli chodzi tylko o to że się już do mocy przzwyczaiłeś to wyjście jest jeszcze takie że uderzasz do Sportmile i Maciuś z Adasiem napewno sprawią że Twój RS będzie zupełnie inaczej jezdził :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Z tego wszystkiego proponuje R8 :gwizdanie: bo Audi to Audi a jeżeli chodzi tylko o to że się już do mocy przzwyczaiłeś to wyjście jest jeszcze takie że uderzasz do Sportmile i Maciuś z Adasiem napewno sprawią że Twój RS będzie zupełnie inaczej jezdził :kox: Hmm nie jestem zwolennikiem aż takiej ingerencji w model do jazdy codziennej dlatego nie mamy już co przy RS-ie robić :gwizdanie: to Adaś i Maciuś już wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Paweł bierz fiata Pande 4x4 sprzedasz stare felgi i powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Z tego wszystkiego proponuje R8 :gwizdanie: bo Audi to Audi a jeżeli chodzi tylko o to że się już do mocy przzwyczaiłeś to wyjście jest jeszcze takie że uderzasz do Sportmile i Maciuś z Adasiem napewno sprawią że Twój RS będzie zupełnie inaczej jezdził :kox: Hmm nie jestem zwolennikiem aż takiej ingerencji w model do jazdy codziennej dlatego nie mamy już co przy RS-ie robić :gwizdanie: to Adaś i Maciuś już wiedzą Rozumiem i szanuje Twoją decyzje . W takim razie jeżeli autko ma być zmienione to ja bym wybrał R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furio Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A ja bym wziął Nissana GT-R bo jest sporo szybsze od R8. Niektóre czasopisma motoryzacyjne piszą, że można by je postawic na linii razem z Veyronem , a jeśli to prawda to....słabo mi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A3 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ale z tego widze właściciel obecnej RS4 nie patrzy tylko na osiągi jak np ja tylko też na wygląd a wydaje mi się że R8 bije na głowe Nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pod wzgledem jakosci wykonania i materialow pewnie tez... ale to nie od tego watek, wiec skonczmy OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 mercedes sl63 ma 712 KM, 1000 Nm ograniczonych elektronicznie i jest taki potwór, że kaganiec mu załóżyli przy 320, ale... tylko AUDI to coś więcej niż samochód, a ten tutaj to kwintesencja tego co w nich najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Uprzejmie informuje, że na początku 2009 - moja RS-ka będzie do sprzedania z pełnym osprzętem :> - 2 komplety zawieszeń, - 2 komplety kół, - 2 układy wydechowe, - 1 instalacja Car Audio (35.000 zł) Dla zainteresowanych info dam wcześniej na prv Pozdrawiam, P.S. Dość aktualne zdjęcie [br]Dopisany: 01 Październik 2008, 18:20_________________________________________________Kilka fotek z Track Day w towarzystwie bardzo dorodnym Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość C.MILE Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek k-6 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No proszę same samochody marzeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 od tych fotek zwariować można ale dobrze że marzenia nie zabijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi