falek56 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Mam najechane 172000km sprzeglo zawsze wysoko brało ale ostatnio zauwazyłem ze chyba juz zaczeło się slizgać czasem jak przyspieszam przewaznie na 2 i 3 jak dam w deche samochod nie przyspiesza a obroty wzrastaja nawet do ok 4tyś czy to sprzeglo czy moze cos innego i czy wymienić tylko kpl.czyli tarcza ,docisk i łozysko? polecacie jakiś konkretny komplet alba jakąś firme?
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 tak kończy się...wymienić komplet :gwizdanie: LUK lub Sachs
falek56 Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 dzis nasprzeglił mi pokolej na 2,3 i 4 i spaecialnie wcisnołem sprzęgło jeszcze raz i puscilem i póżniej juz nie chcial nasprzęglić może to cos z tymi wysprzeglikami przy pedałach i skrzyni czy raczej nie?
Daimos Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 dzis nasprzeglił mi pokolej na 2,3 i 4 i spaecialnie wcisnołem sprzęgło jeszcze raz i puscilem i póżniej juz nie chcial nasprzęglić może to cos z tymi wysprzeglikami przy pedałach i skrzyni czy raczej nie? przetłumacz to na bardziej zrozumiały język :gwizdanie:
Thom4s Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Nie kombinuj tylko kupuj komplet nowego sprzęgła, a samochód będzie jeździł jak nowy.
falek56 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 komplet mam kupiony teraz jeżdze ok tygodnia i nic wszystko ok i to mnie dziwi
Toretto_1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Też tak miałem, więc wygląda na to, że to normalna rzecz, że po jakimś czasie zaczyna działać poprawnie. Tylko czekać aż padnie całkowicie
Rekomendowane odpowiedzi