jarko Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 zbyt mało roboty więc zbyt mało zmęczenia, odżywianie typu fast food :gwizdanie: Im więcej pracuje tym gorzej jest mi zasnąć - nie jadam FF Stawiam na to co Keżor napisał, trzeba spróbować z tym magnezem i witaminą B.
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 robisz badania i wiesz na czym stoisz to tak samo jak podłączenie audi do VAGA
zwiras Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 . Jednak chyba zrobię sobie badania , ostatnio spadłem z wagi 6kg w przeciągu 2 tygodni, a planuje dorzucić do rozrywki basen i siłownie. :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 zbyt mało roboty więc zbyt mało zmęczenia, odżywianie typu fast food :gwizdanie: Im więcej pracuje tym gorzej jest mi zasnąć - nie jadam FF Stawiam na to co Keżor napisał, trzeba spróbować z tym magnezem i witaminą B. ja codziennie spożywam magnez no i pracuję na dwie roboty, czasami jeszcze przy domu więc kładę się i śpię :gwizdanie:
Buba Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 a na ktory kanale trzeba logi zrobic? dynamiczne czy statyczne? jaki kabel? tak na serio to zrob sobie hormony, ze wskazaniem na traczyce oraz glikemie, zrob enzymy watrobowe i trzustki, rowniez badanie moczu najlepiej idz do lekarza i poprostu mu o tym powiedz
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 a jak będzie miła młoda Pani dr to możesz powiedzieć jej również o swoim małym problemie i myślę że będziesz spał spokojnie
jarko Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 no i pracuję na dwie roboty, czasami jeszcze przy domu więc kładę się i śpię :gwizdanie: Właśnie ja podobnie na dwie zmiany po kilkanaście godzin dziennie... Kładę sie i nie śpię, bo nie mogę zasnąć No nic, chyba faktycznie wybiorę się na jakieś badania... Póki co zacznę ten magnez łykać bo w końcu kawy też trochę się spożywa...
mile_end Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 podtlenek azotu wdychany w odpowiednich dawkach powinien pomóc ogólnie to problemy ze snem w twoim wieku wynikają gównie z stresu... szkoła/praca dziewczyna ect.
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 zmazy nocne przedwczesny wytrysk i takie tam to uda się przeskoczyć dasz rade
jozek726 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 [quote ale pewnie Twoje podłoże to te Forum nie możesz spać bo jesteś młody stazem i gonisz za modyfikacjami swojego pupilka to jest to wiedziałem ze ktoś mi pomoże :polew:
GILI Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Myślałem,że na takie dolegliwości cierpią staruszkowie,a tu zdziwienie. :gwizdanie: Kiedyś próbowałem obejrzeć film przed snem,najdłużej wytrzymałem z 10 minut. Po prostu kładę się i śpię,jak się nie zabiorę od razu do roboty to nie zdążę nawet pomyśleć o barabara...Rano nie pamiętam jak się kładłem do łóżka. W dzień piję red bule,nie jem żadnych suplementów, pracuję ok 16 godzin na dobę 6 dni w tygodniu, czasy są raczej stresujące,jem nieregularnie praktycznie wszystko,czasem ff, więc wykluczam wszystkie wymienione sytuacje. Idź może do psychiatry, bo takie rzeczy to chyba od dyńki się zaczynają.
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 może stoisz przed dylematem zmiany płci takie decyzje mogą spędzać sen z powiek i są bardzo frapujące :decayed: :polew:
Cristoforo Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Cristoforo zamknij się gdzie?????? i tak mnie wszędzie znajdą
jarko Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Idź może do psychiatry, bo takie rzeczy to chyba od dyńki się zaczynają. No całkiem możliwe, coś w tym chyba jest
yahoo Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Po pierwsze moga to byc rozne problemy. Jak zacznie to Cie meczyc przez dluzszy czas idz do lekarza. Moga to byc problemy z sercem. Zreszta rozne choroby moga na to wplywac. Ale najprawdopodobniej nerwy mogą swoje robić. Za dużo stresu, lekka deprecha i spać nie mozesz. Sproboj sobie melise wypic uspakajająca lub jakies inne ziola. Jak nie to psycholog albo psychiatra i tyle. Nie ma czego sie wstydzic. Ja uwazam ze to pewnie przez stres i nerwy.
jozek726 Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 może to poprostu za dużo stresów bo wcześniej było ok
Rekomendowane odpowiedzi