Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Mój ADP-ek na czerownych Flatach, winter setup str.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do felg to pakuj 18" bo potem będziesz żałował że 17" włozyłeś :decayed:

Widze że kolega od nas do zobaczyska na najblizszym spocie w kielcowni :)

Opublikowano

powodzenia w rezaniu....

jak na 1 zakup to :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i WRESZCIE odebrałem furkę od lakiernika :naughty: Jak dla mnie efekt :kox:... oceńcie sami :decayed: Fotki na pierwszej stronie...

Opublikowano

ja też mam ten silnik i spisuje się dobrze, :cool1: przecież ma lepsze przyspieszenie od 1Z nie jest moze dużo lepsze ale zawsze :wink4:, i nie wkładaj 18 cali felg bo całkiem nie będzie czym jechać :wallbash:

Opublikowano

ja też mam ten silnik i spisuje się dobrze, :cool1: przecież ma lepsze przyspieszenie od 1Z nie jest moze dużo lepsze ale zawsze :wink4:, i nie wkładaj 18 cali felg bo całkiem nie będzie czym jechać :wallbash:

Nie oszukuj kolegi :wink4:

Zakładaj 18, 1.6 i tak słabo jedzie to niech chociaż wygląda :good:

Taka świeżo polakierowana furka jest super. Tylko szkoda, że po kilku miesiącach będą już odpryski od kamyków ;(

Opublikowano

no i ten 1,6 mu nie bedzie jezdzil na tych 18' stkach zaloz cos sensownego typu 17 jest to felga pomiedzy 16 a 18 i wyglada dobrze pozatym na 18 nie bedziesz mial komfortu jazdy i czul kazda dziure

Opublikowano

no i ten 1,6 mu nie bedzie jezdzil na tych 18' stkach zaloz cos sensownego typu 17 jest to felga pomiedzy 16 a 18 i wyglada dobrze pozatym na 18 nie bedziesz mial komfortu jazdy i czul kazda dziure

A jeździłeś na 18?

Przechodząc na felgi większe niż 15 zawsze jest strata komfortu. Tyle, że jej odczuwanie to kwestia BARDZO subiektywna.

Co za ludzie, chłopak chce coś fajnego z autem zrobić to jeszcze mu trują :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie kasa to będę myślał coś o felgach... I tak już ten sezon prześmigam na tych OZetach... :decayed: Narazie najbliższym modem będzie nowa przednia szyba... A takie pytanie jeszcze... Czy duża jest różnica między kołami 225/45 R16 a 225/45 R17? Bo mi się wydaje że komfort zależy od profilu i różnica będzie znikoma... Jedynie w przyspieszeniu :gwizdanie:

Opublikowano
Czy duża jest różnica między kołami 225/45 R16 a 225/45 R17? Bo mi się wydaje że komfort zależy od profilu i różnica będzie znikoma... Jedynie w przyspieszeniu

komfort zalezy jeszcze od ciezaru kola, a roznica miedzy tymi dwoma bedzie 25 mm na srednicy

Opublikowano

no tak :> wcześniej woziłem się ojca Skodą Favoritą ale planowałem coś kupić... Tylko w życiu nie przypuszczałem że trafi się aż taki furacz :kox: młody jeszcze jestem :naughty:

za niecałe 1500 euro miałem wybrzydzać w silniku? :D

No super jak na przesiadkę ze skody, jednak jak wypowiedzieli się koledzy - przy swoim pierwszym aucie niekiedy dominuje chęc kuna czegoś niż cierpliwość w wyszukiwaniu prawdziwej "okazji". Jeśli chodzi o cene to 1500 euro plus wszelkie koszta,które poniosłes u lakiernika i w drodze ulepszania tej B5 to wydaje mi się,że na allegro jest w czym wybierać i masz bez fatygi, ryzyka i biegania by poprawic to czy tamto. Ale z czasem powinno być aby lepiej ... POWODZENIA

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

pany jak wam się widzi nowy ryjek? :gwizdanie:

DSC00112.jpg

Opublikowano

ładnie ładnie :good:

Opublikowano

pany jak wam się widzi nowy ryjek? :gwizdanie:

DSC00112.jpg

ładnie jest, coraz bardziej mnie korci na czorne lampy :evil:

Opublikowano
  • Autor

polecam... z kumplem zeszło nam 5 godz. i parę piwek :decayed: nie ma z tym dużo roboty :wink4:

Opublikowano

polecam... z kumplem zeszło nam 5 godz. i parę piwek :decayed: nie ma z tym dużo roboty :wink4:

zastanawiam się tylko jak to bedzie w zielonej budzie wyglądac :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no też nad tym się zastanawiałem czy czasem nie będzie się gryzło z zielonym ale zawsze można VT zrobić żeby zobaczyć co i jak :wink4:

albo lampki nie koniecznie na czarny mat :gwizdanie:

Opublikowano

No gratuluje ładna :good:silnik chyba ciut maly ale za te pieniadze faktycznie sam bym sie skusil:Pwsumie moje 1,8 quattro tez demonem nie jest... :gwizdanie:gwint :good:naprawde duzo lepiej i powodzenia w modzeniu wesolych :hi:

Opublikowano
  • Autor

swap jest jednym z najbliższych zaplanowanych modów :gwizdanie: bo 240 tys. daje się we znaki silnikowi a nie chce mi się w takiego pazia dokładać :decayed:

Opublikowano

i co tam planujesz wlozyc ? :)

Opublikowano
  • Autor

1.8 T :przebiegly: bo choruje na tą motorownie odkąd kupiłem audi :gwizdanie: tylko trochę pewnie zejdzie zanim odłożę tyle buły :disgust: