Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] Mój ADP-ek na czerownych Flatach, winter setup str.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że z doopy bo nawet mnie denerwuje jak woskuje bo wiecznie woda z pod tego wypływa :disgust: Tylko tyle że jedna jest :wink4:

Ale jakoś nigdy nie mam weny albo zapominam :decayed:

Opalarką pójdzie? :mysli:

Opublikowano

a nie mozesz suszarka podgrzac? a pozniej jak klej zostanie to pasta tempo zjechać klej?

Opublikowano

Jakoś lubię się bawić opalarką po pijaku i wszystko dookoła przypalać razem z ręcami :polew: A pastę tempo akurat kupiłem i mam jeszcze całą więc coś będę próbował :decayed:

W sumie to tak jakoś się przyzwyczaiłem do tej naklejki i nie zwracam na nią uwagi... :gwizdanie:

Tylko trzeba znowu trochę dniówkę poświęcić żeby gwint ustawić finalnie, auto umyć, nawoskować, pozbyć się tego gówna i ogarnąć w środku... :gwizdanie:

Ty lepiej zrób coś z tą kozą :decayed:

Opublikowano

zrobione :tongue4: w sobote walczylem :kox:

Opublikowano

i dlaczego zdjęć nie ma? :naughty: Skręcałeś zwoje jakimiś magicznymi zaciskami? :polew:

Opublikowano

tak inne springi :tongue4: fotki beda w wakacje :cool1: narazie ściśle tajne co sie dzieje w niuni :chytry:

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci moje springi -40 opiertolić po piniądzach bo się walają po garażu :decayed: A co to za tajemnica państwowa? :mysli:

Opublikowano

mam w domu na stanie -55 :wink4: bo takie mialem w audi :wink4: narazie nic nie mowie tylko robie :przebiegly:

Opublikowano

A moje mody staną chyba narazie bo bezrobocie mnie dotknęło :thumbdown: Może w najbliższym czasie tylko ściągnę tą naklejkę i siedzenia upiorę... :naughty: Zresztą tylko felgi i ściemy szyb mi brakuje na zewnątrz a tak to został środek...

Rób rób to będę miał z kogo zgapiać pomysły :polew:

Opublikowano

spoko :good: do wakacji moze sie ogarne :decayed: no mi jeszcze duzo zostalo wewnatrz/zewnatrz :kox:

Opublikowano

Ja akurat wrócę może po lecie z Niemiec z kupką pieniędzy to będę wtedy modził :decayed: A felgę masz już jakąś na lato? :cool1:

Pokażmy że 1.6 nie jedzie ale może chociaż wyglądać :polew:

Opublikowano

mam 16" :wink4:narazie mam 16"

Opublikowano

Aleś tajemniczy :przebiegly: A ja dalej nie wiem na jaki kolor by alu maznąć :mysli:

Opublikowano

zostaw takie jakie jest :decayed:

Opublikowano

DSC00231.jpg

A taki ładne hamerykańskie audi było :decayed:

Opublikowano

Tak wczoraj polerowałem, chuchałem aż uszczelkę pod głowicą wydmuchałem :polew:

Woda w oleju, olej w wodzie, spaliny korkiem poszły i zawory się tukły jak w starym dizlu :disgust: w dodatku wyszło że głowica pęknięta :wallbash: Same straty ;(

Ale przynajmniej się opaliłem przez te dwa dni na takim słońcu :naughty:

Opublikowano

no to zal naprawdę ;(

Opublikowano

No to tylko swap na V6 lub 1.8T :evil: