konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Wiem że z doopy bo nawet mnie denerwuje jak woskuje bo wiecznie woda z pod tego wypływa Tylko tyle że jedna jest Ale jakoś nigdy nie mam weny albo zapominam Opalarką pójdzie?
wojciu0308 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 a nie mozesz suszarka podgrzac? a pozniej jak klej zostanie to pasta tempo zjechać klej?
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Jakoś lubię się bawić opalarką po pijaku i wszystko dookoła przypalać razem z ręcami A pastę tempo akurat kupiłem i mam jeszcze całą więc coś będę próbował W sumie to tak jakoś się przyzwyczaiłem do tej naklejki i nie zwracam na nią uwagi... :gwizdanie: Tylko trzeba znowu trochę dniówkę poświęcić żeby gwint ustawić finalnie, auto umyć, nawoskować, pozbyć się tego gówna i ogarnąć w środku... :gwizdanie: Ty lepiej zrób coś z tą kozą
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 i dlaczego zdjęć nie ma? Skręcałeś zwoje jakimiś magicznymi zaciskami?
wojciu0308 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 tak inne springi fotki beda w wakacje narazie ściśle tajne co sie dzieje w niuni
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Jak chcesz to mogę Ci moje springi -40 opiertolić po piniądzach bo się walają po garażu A co to za tajemnica państwowa?
wojciu0308 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mam w domu na stanie -55 bo takie mialem w audi narazie nic nie mowie tylko robie
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 A moje mody staną chyba narazie bo bezrobocie mnie dotknęło Może w najbliższym czasie tylko ściągnę tą naklejkę i siedzenia upiorę... Zresztą tylko felgi i ściemy szyb mi brakuje na zewnątrz a tak to został środek... Rób rób to będę miał z kogo zgapiać pomysły
wojciu0308 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 spoko do wakacji moze sie ogarne no mi jeszcze duzo zostalo wewnatrz/zewnatrz
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Ja akurat wrócę może po lecie z Niemiec z kupką pieniędzy to będę wtedy modził A felgę masz już jakąś na lato? Pokażmy że 1.6 nie jedzie ale może chociaż wyglądać
konus Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Opublikowano 28 Marca 2011 Aleś tajemniczy A ja dalej nie wiem na jaki kolor by alu maznąć
konus Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A taki ładne hamerykańskie audi było
konus Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak wczoraj polerowałem, chuchałem aż uszczelkę pod głowicą wydmuchałem Woda w oleju, olej w wodzie, spaliny korkiem poszły i zawory się tukły jak w starym dizlu w dodatku wyszło że głowica pęknięta Same straty ;( Ale przynajmniej się opaliłem przez te dwa dni na takim słońcu
Rekomendowane odpowiedzi